Problemi koji muče single cure

Objavljeno: 9. 11. 2014 u 10:16h

Biti single nije toliko loše, u većini je slučajeva i jako zabavno, ali i najboljima se događaju krize. Ako si solo, vjerujemo da ćeš se pronaći u ovim situacijama.

cura 2

Ovo nije fer!

Na sunčan, topao dan možda i nisi pomislila nešto takvo, ali na kišnu veče, kad su sve tvoje frendice zauzete gledanjem romantičnih komedija pod dekicom u društvu dečka, sigurno si se uhvatila kako razmišljaš o vezi. Dobra vijest: Kao i kiša, i ovaj osjećaj prolazi.

Svi dobri muškarci su zauzeti

A svi koji se tebi upucavaju su potpuni kreteni. Ponekad se čini da su svi dečki kojima bi htjela dati šansu već u vezi, a ovi ostali jednostavno nisu za tebe.

Ružna u krivo vrijeme

Kad si prekrasno našminkana i vraćaš se od frizera, sresćeš samo starog komšiju koji smrdi po alkoholu. Kad si krenula baciti smeće i toliko si zapuštena da pomalo i podsjećaš na tog komšiju, e baš tada ćeš sresti najzgodnijeg dečka koji ti se već dugo sviđa. Takav je život.

Zaljubljena u svoj posao

Kad odustaneš od potrage za frajerom, velike su šanse da ćeš se zakopati u poslovne obaveze i glumiti da je to sve što želiš. I to je sasvim ok, ali na kratki rok.

Svi muškarci su svinje!

Ponekad je najlakše lagati samom sebi, a ovo je jedna od najčešćih laži koje sebi govore single cure. Ako zaključiš da su svi muškarci grozni, znači da problem nikako ne može biti u tebi, zar ne?

Izvor: Index

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/problemi-koji-muce-single-cure/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])