Da li ste znali? Žene koje čitaju ljubavne romane dva puta češće vode ljubav

Objavljeno: 26. 10. 2014 u 20:16h

Ovo su neke od najzanimljivih činjenica o seksu koje sigurno niste znali. Evo prvog primjera, muškarci, u prosjeku, misle na seks svakih sedam sekundi – a to je vrijeme koje je bilo potrebno da se pročita ova rečenica. Sada možemo dalje…

seks

Žene koje čitaju ljubavne romane dva puta češće vode ljubav od onih koje ne preferiraju ovu literaturu.

U Liverpulu je legalno nuditi artikle u toplesu – doduše, samo u prodavnicama tropskih ribica. Naravno, tamo je nepodnošljivo vruće!

U prosjeku, za postizanje erekcije potrebno je oko dvije kašike krvi.

Itifalofobija je patološki strah od pogleda na penis u erekciji, razmišljanja o tome ili o doživljavanju ove pojave.

Vibrator, uobičajena seksualna igračka za žene, napravljen je još u 19. veku i korišćen je za eliminisanje simptoma anksioznosti i histerije. O tome je čak napisan i pozorišni komad “U susjednoj sobi” 2009. godine, takođe poznat pod nazivom “Drama o vibratoru”.

Stručnjaci kažu da kondomi koji su izloženi djelovanju smoga i ozona gube djelotvornost.

Nekad davno vjerovalo se da masturbacija izaziva sljepilo, ludilo, iznenadnu smrt i razne bolesti. Savremenim istraživanjima nije utvrđena nikakva veza između ovih pojava.

Izvor: Prva.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/da-li-ste-znali-zene-koje-citaju-ljubavne-romane-dva-puta-cesce-vode-ljubav/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])