Seks poze koje muškarci obožavaju

Objavljeno: 25. 10. 2014 u 12:42h

Momci uglavnom vole “most pozu”, jer imaju dosta prostora za manevar. Žena je okrenuta licem prema muškarcu, ali ne leži, već se održava oslanjajući se na šake i stopala. Potpuno je podignuta od podloge, tako da izgleda kao da pravi most, dok muškarac iza nje kleči na koljenima. 

seks

Sljedeća poza koju muškarci vole slična je “dogi stajlu” – djevojka leži okrenuta partneru leđima, jedino joj je zadnjica malo izdignuta od kreveta (za to može da posluži i jastuk ispod njenih kukova). On je iza nje, a podlogu dodiruje šakama i koljenima.

Kada već govorimo o seksu otpozadi, evo još jedne varijacije u kojoj muškarci uživaju – partnerka je kleči, ali su joj noge skupljene, a o podlogu se odupire šakama. Partner se nalazi iza nje, raširenih nogu, takođe kleči, ali je uspravan i partnerku je opkoračio.

Leptir poza podrazumjeva da žena leži na leđima, dok joj je samo donji dio tijela podignut, noge su joj savijene u koljenima i stopalima je oslonjena na krevet.

Slično leptir pozi, muškarci uživaju u položaju u kome žena leži na leđima, ali joj je jedna noga podignuta na partnerovu ruku ili rame, što omogućava dublju penetraciju.

Jačem polu zanimljiva je i takozvana “pereca” poza. Partnerka leži na leđima, ali joj je gornji dio tijela malo podignut, najčešće je naslonjena na jastuk. Muškarac kleči na koljenima, a partnerkina jedna noga, recimo lijeva, je opružena između partnerovih nogu, dok je desna prebačena preko njegove lijeve noge.

Dok se “čuvena” poza 69 često pominje, poza 68, u kojoj je naglasak na seksualnom zadovoljstvu dame, manje se govori. Dakle, muškarac leži na leđima, dok partnerka leži odozgo, okrenuta muškarcu leđima, tako da on može oralno da je zadovolji.

Momci vole seks pozu u kojoj su partneri licem okrenuti jedno prema drugom, ali čini se da i žene uživaju u ovoj pozi koja omogućava još više intimnosti. Položaji u kojima su partneri ovako okrenuti su brojni, a muškarci najviše uživaju kada oni sjede na ivici kreveta, a djevojka sjedi u krilu, okrenuta licem ka muškarcu.

Mnoge žene vole da vide svog partnera vide na kolenima, a izgleda da i momci u tome uživaju – doduše, vjerovatno samo u seksu. Jedna od poza koja će im omogućiti takvo zadovoljstvo podrazumjeva da partner kleči na jednom koljenu, dok je druga noga savijena tako da se oslanja na stopalo. Djevojka takođe kleči na jednom kolenu, dok joj je druga noga savijena i malo podignuta, a partner je pridržava rukom.

Momci koji uživaju u tome da žena kontroliše seksualni odnos, obožavaju “amazon” pozu. Partner leži na leđima, ali su mu noge savijene u kolenima i malo podignute uvis, tako da se na podlogu oslanja samo gornjim djelom leđa i zadnjicom. Žena opkorači muškarca i oslanja se rukama na njegove listove ili koljena.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/seks-poze-koje-muskarci-obozavaju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])