Osam stvari koje bi svaka žena trebala znati o pravoj vezi

Objavljeno: 24. 10. 2014 u 16:50h

Odrastajući, sigurno niste baš previše znali o ljubavnim vezama – osim da ste željeli (ili niste) da imate onakvu kakvu su vaši roditelji imali. Vremenom se sve mijenjalo, partneri, osjećanja i iz svake veze ste naučili nešto novo, drugačije. Bilo je zastrašujućih trenutaka, ali i savršenih. Kako god da je bilo, učeći iz ličnog (ili tuđeg) iskustva, emotivno ste sazreli. Donosimo osam stvari koje svaka žena, ako već do sada nije spoznala, treba da zna o iskrenoj i pravoj ljubavnoj vezi.

vvv

Sazrijevanje u teškim trenucima

Niste ista osoba koja ste bili juče, a kamoli prije šest mjeseci. Znate da ćete se mijenjati (i to je sasvim u redu), ali znate i da ćete zajedno sazrijevati. Ipak, pravi test veze je načina na koji sazrijevate u teškim trenucima. U vremenima kada pomislite da je to definitivno kraj. Da li zajedno radite na eliminisanju problema i postajete još zreliji i mudriji ili se udaljavate jedno od drugog?

Pronađite način kako da se borite

Da li se svađate, prestanete da pričate ili vrijeđate jedno drugo kako biste izazvali bol? Ili kažete kako se osjećate, saslušate svog partnera i razgovorom shvatite šta vam je, ustvari, potrebno? Drugim riječima, da li se borite da ostanete ili da se raziđete?

Pričajte o novcu

Koliko god da je razgovor o novcu neugodan, raspravljanje o finansijama i spoznaja koliko je važan oboma je od velike važnosti. Pričajte o svojim snovima, ciljevima i prioritetima te jednom mjesečno sjedite zajedno da biste vidjeli kako stvari trenutno stoje.

Govorite iz srca

Kako veza napreduje i polako ulazite u kolotečinu života, moguće je da ćete izgubiti one trenutke kada ste pričali o svemu, iskreno i iz srca. Vratite taj vid komunikacije. Bićete oduševljeni koliko će pozitivno uticati na vašu vezu. Pokušajte!

Pokažite svoju ranjivost

Uvijek mu recite sve što vas muči, koliko god to teško bilo. Ne oklijevajte da mu se povjerite i potražite savjet. On će vam dati potrebnu snagu i zaštititi vas. U vezi koja je zasnovana na ljubavi, saosjećanje, ljubaznost kao i pokazivanje ranjivosti samo će je još više ojačati.

Pružite kako biste i dobili

Želite da vas više poštuje? Da vas više voli? Ili generalno, želite da se bolje osjećate pored njega? Recite to svom partneru, ali zapamtite da koliko pružite, toliko će vam se i vratiti. Osvojite ga malim znacima pažnje, a zagrljajem mu pokažite koliko ga volite i poštujete.

Razgovarajte o seksu

Intimni odnos je jednako važan za zdravu ljubavnu vezu kao i sve ostalo. Recite partneru šta volite, a šta ne. Ako seks postane dosadan, potrudite se da ga učinite uzbudljivijim. Ako ste dovoljno bliski da sa prijateljima pričate o svom intimnom životu, onda ne bi trebao biti problem ni da pričate sa partnerom.

Zabavite se!

Kvalitetno provedeno vrijeme sa partnerom, ispunjeno smijehom i dobrom energijom, donijeće blagostanje u svaku vezu. Isključite telefon, zaboravite na probleme i dobro se zabavite. Nećete požaliti!

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/osam-stvari-koje-bi-svaka-zena-trebala-znati-o-pravoj-vezi/||claudebot