Da li ste sa osobom sa kojom trebate stati na „ludi kamen“?

Objavljeno: 19. 10. 2014 u 15:52h

Nije lako prepoznati pravu osobu u vašem životu. Ponekad nam se učini da je on onaj pravi, ali se na kraju ispostavi drugačije. Nekoliko jednostavnih znakova će vam pomoći da saznate da li ste sa osobom sa kojom se trebate vjenčati.

par ljubav

Osoba sa kojom trebate stupiti u brak bi svakako trebala imati smisla za humor, ali tako da vas može oraspoložiti u svakom trenutku, pa čak i kada je najteže.

Osoba sa kojom ste u vezi bi trebala da sluša šta pričate i da poštuje vaše mišljenje.

Važno je da osoba sa kojom želite biti do kraja života ima svoje vlastito mišljenje i stav.

Jako je bitno da probleme koji nastanu, bez obzira da li su veliki ili mali uvijek rješavate zajedno.

Iako imate različite interese bitno je vas partner privati onakvu kakva ste, bez da vas pokuša promijeniti.

Jako je bitno da partner ima dobar odnos sa poslovnim kolegama, da ima prijatelje i da poštuje svoju porodicu. To je znak da je on kompletna ličnost.

Ako želite sa nekim da provedete ostatak života vodite računa o tome da je on radoznao i da ga zanimaju nove stvari, jer vam u suprotnom može brzo dosaditi.

Jako je bitno da je emocionalno zreo, jer vama ne treba neko koga ćete usmjeravati, već neko ko je već izgrađena ličnost.

Jako je bitno da je partner izvukao neku pouku iz prijašnje veze i da više nema nikakve veze sa tim.

Izvor: Ljepota.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/da-li-ste-sa-osobom-sa-kojom-trebate-stati-na-ludi-kamen/||claudebot