Ljubavne tradicije koje pod hitno moraju da se vrate

Objavljeno: 2. 10. 2014 u 16:31h

Poruke su super, a ništa manje super nije ni dopisivanje preko Fejsbuka, ali budimo realni, mi koji smo bili prisutni u vrijeme kada su stvari bile drugačije znamo koliko je sve bilo lijepše prije buma tehnologije. U to ime, ovo su stvari koje pod hitno moramo vratiti kada je u pitanju ljubav.

love roses

Telefonski pozivi

Danas više ne čekamo pored telefona da nas dečko pozove, jer imamo mobilne, ali to nije jedini razlog. Razlog je i činjenica da momci sve rjeđe zovu. Poruke su zamenile potrebu za razgovorom telefonom, što možda nije loše jer imamo više vremena da smislimo dobar odgovor ali opet, zar nije bilo lijepo drhtati preko telefona kada čujete glas muškarca koji vam se sviđa?

Udvaranje

Danas je “like” na Fejsbuku znak da vam se neko sviđa, tu je i opcija “poke”, a obje su opcije nedovoljna zamjena za pravo pravcato udvaranje. Želimo muškarce koji će ženu odvesti na sladoled usred bijela dana i ne očekivati seks na prvom sastanku, muškarce koji će se truditi oko žena i bacati im kamenčiće o prozor u sitne sate. Ne mora baš sve biti kao u restoranu brze hrane.

Cvijeće

Danas je prava rijetkost videti muškarca koji nosi buket u ruci (a da nije nešto loše uradio). Nekad je cvijet bio znak da mu se sviđate i da želi da vas osvoji. Želimo da se to vrati.

Otvaranje vrata

Znamo, žene su emancipovane i mogu same da otvore vrata, ali to ne znači da ne vole muškarce koji će napraviti to umjesto njih.

Pisanje pisama

Toplo-hladno je igra zanimljiva srednjoškolcima, ali čini se kako je sve više ljudi fascinirano upravo takvim pristupom. Želimo da se vrate dani kada su muškarci pisali ljubavna pisma u kojima jasno otkrivaju svoje namjere, a ne da žene moraju da ih dešifruju.

Izvor: index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/ljubavne-tradicije-koje-pod-hitno-moraju-da-se-vrate/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])