6 fascinantnih činjenica o „normalnim muškarcima“

Objavljeno: 13. 9. 2014 u 16:24h

Nova anketa otkriva šta muškarci misle o striptiz barovima, onome „volim te“ i još mnogo toga…

muskarac

Naravno da ne postoji tačna definicija šta je „normalan muškarac“, ali ovo nije spriječilo Eskvajer da anketira 1.032 muškarca o njihovim stavovima, mišljenjima i uvjerenjima na različite teme. Rezultati do kojih su došli, prestavljeni su u okviru članka This is normal i mogu vas veoma iznenaditi.

Ovo su neke od zanimljivosti iz njihovih odgovora, a vi procjenite šta je tu zapravo normalno.

44 odsto muškaraca kaže da ima samo nekoliko prijatelja koje su žene – iako je vrijedno napomenuti da 38 odsto kaže da su im polovina prijatelja žene, a 13 odsto kaže da su sve ili većina njihovih prijatelja zapravo prijatelijce.

66 odsto muškaraca kaže Volim te nekome barem jednom dnevno – Nevjerovatno!

37 odsto muškaraca kaže da ne bi uživali u posjeti striptiz klubu – baš ni malo. To je isti procenat muškaraca koji kaže da ne bi uživalo igrajući golf.

24 odsto muškaraca kaže da masturbiraju na poslu – ali 9 odsto kaže da nikada nisu masturbirali kod kuće.

38 odsto muškaraca kaže da ukoliko popularni sajt postuje nagu fotografiju poznate ličnosti, nije važno da li je sportistkinja, glumica ili javna ličnost, oni će je pogledati. Znale smo!

25 odsto muškaraca ide na manikir – 22 odsto koristi korektor.

Izvor: Cosmopolitan

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/6-fascinantnih-cinjenica-o-normalnim-muskarcima/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])