Veza sa mlađim muškarcem – da ili ne?

Objavljeno: 24. 8. 2014 u 10:21h

Da budemo potpuno iskreni, jedan od najvećih razloga zbog kojeg se žene sve više odlučuju za mlađe muškarce je fizički izgled. Međutim, tu može biti mnogo više od toga. Pred vama je nekoliko činjenica koje će vam pomoći da odlučite da li da se upustite u vezu sa mlađim muškarcem ili, ipak, ne.

Pozitivna strana veze sa mlađim muškarcem

 ml1

Mlađi muškarci imaju više energije, željni su života i kao takvi pokrenuće i vas.

Fizički izgled im je jako bitan, veoma drže do sebe, vode računa o ishrani, fitnesu i modi. Uz takvog muškarca i vi ćete se truditi da izgledate što bolje i samim tim ćete se bolje i osjećati.
Većina mlađih muškaraca je oduševljena ženama koje su starije od njih. Za razliku od starijih muškaraca, mlađi muškarci u takvim ženama vide nekog sa iskustvom, kako u životnim stvarima tako i u krevetu. Pa, kad malo bolje razmislite, svi oni su i kao dječaci idealizovali glumice, modele i pjevačice, a to su ipak u većini slučajeva bile žene znatno starije od njih.

Logično je da sa godinama žena postaje iskusnija i zna kako da se ponaša u određenim situacijama. Žene koje su u vezi sa mlađim muškarcima imaju veći osjećaj kontrole nad njima nego nad muškarcima iste starosne dobi, što im opet ide u prilog.

Negativna strana veze sa mlađim muškarcem

 ml2

Mlađi muškarac se vjerovatno još uvijek boji bilo kakvog konkretnog vezivanja – radije bi da još malo ima otvorene opcije. Ako tražite nekoga na “duže” staze, možda bi ipak trebali da potražite nekoga vaših godina.

U današnjem vremenu najviše se komunicira preko sms-a, telefona i elektronske pošte. Zbog toga je moguće da mlađi muškarac neće znati kako da se postavi i o čemu da priča kad se s vama nađe lice u lice. To može predstavljati veliki problem, ako znamo da je osnovni ključ dobre veze, upravo, komunikacija.

Oni često u vama vide “majčinsku figuru”. Jednostavno se ne brinu previše ni o poslu ni o finansijama, jer imaju vas. Često su ljubomorni i ne žele da vas dijele ni sa kim. Ovakva veza nije nimalo “zdrava” i sigurno neće potrajati.

Njih puno ne zanima budućnost, žive u “ovom” trenutku. Žene sa iskustvom znaju koliko brzo vrijeme prolazi i kako je važno da se osigurate za budućnost. Razlika u mišljenju će neminovno rezultirati raskidom.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/veza-sa-mladim-muskarcem-da-ili-ne/||claudebot