Pet tipova žena koje muškarci ne podnose!

Objavljeno: 24. 8. 2014 u 20:58h

Nama je jasno šta nas nervira kod momaka, ali, da li ste se pitali koje to djevojke muškarci ne mogu da smisle. Pročitajte pet tipova žena koje muškarci ne podnose.

zene

Tračara i djevojka koja stalno prigovara

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radite 24 sata dnevno! Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto zahtjevaju i prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, sam ću to promjeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti!

Opsjednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica u stilu brojanja kalorija, to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako ne daj bože počnete i njemu da branite da pije pivo jer ono goji, ekspresno će pobjeći od vas! I ne krivimo ga. Momci vole kad su djevojke opuštene i prije svega kada uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popustite kočnice i prepustite se malim, umjerenim užicima…

Radoholičarka

Lijepo je što volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito momku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima šta mislite o njemu, šta biste željeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate momka vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu već da počnete da živite…

Nezadovoljna rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i koji se ni sa kim nikad nisu posvađali. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate lijepe riječi za svoje rođake, preskočite tu temu.

Djevojke koje vječno izigravaju majke

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju. Imaju osjećaj da moraju da znaju za sve probleme ovog svijeta i, naravno, na njima je da ih riješe. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da momka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i izlomiće se da bi mu udjelile mudar savjet.

Vratimo se u realni svijet: činjenica je da ni jedan momak ne želi da izlazi sa svojom mamom!

Izvor: Cosmopolitan

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/pet-tipova-zena-koje-muskarci-ne-podnose/||claudebot