Evo koji su ljudi najskloniji prevari

Objavljeno: 24. 8. 2014 u 19:18h

Možda ste očekivali muškarce poput Džordža Klunija i žene poput Kim Kardašijan, ali kad je preljuba u pitanju, rezultati su više nego iznenađujući.

TAMABEPA004-830x553

Znake da hodate s preljubnikom/icom ponekad je teško vidjeti, a možda to ni ne želite. Ali, naučnici su otkrili koji ljudi, prema nekim statistikama, imaju više šanse da vas prevare.

Zato, dobro procjenite koliko je osoba koja vam se sviđa visoka, koja joj je prirodna boja kose, da li je zavisnik od Tvitera i kojim se poslom bavi…

Visoki frajeri

Zanimljivo istraživanje stranice za upoznavanje IllicitEncounters.com otkrilo je da muškarci viši od 177 centimetara imaju dva puta veće šanse da prevare svoju partnerku.

Obožavaoci rokenrola

Još jedno istraživanje istog portala otkrilo je da čak 41 posto preljubnika obožava rok muziku.

Plavuše

Istraživanje stranice CheaterVille.com otkrilo je da čak 42 posto žena koje su prevarile svoje partnere imaju plavu kosu. Zanimljivo je da samo 11 posto žena koje su prevarile imaju crnu kosu.

Korisnici Tvitera

Velika angažovanost na društvenim mrežama može da šteti vašoj vezi. Istraživanje Univerziteta Misuri pokazalo je da oni koji su mnogo na Tviteru imaju i više konflikata i prevara.

Učiteljice i IT stručnjaci

Kad su zanimanja u pitanju, neobično istraživanje koje je proveo AshleyMadison.com otkrilo je da je velika šansa da je žena koja je prevarila partnera zaposlena u školstvu, odnosno da je učiteljica, a isto istraživanje otkrilo je da su muškarci koji će najverovatnije prevariti IT stručnjaci.

Šopingholičarke

Znak prevare može biti i iznenadna sklonost kupovini jednog od partnera. Istraživanje AshleyMadisona otkrilo je i da više od trećine žena više pažnje poklanja izgledu kad se upuste u prevaru, a njih čak 27 posto ima tajnu kreditnu karticu.

Izvor: Tportal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/evo-koji-su-ljudi-najskloniji-prevari/||claudebot