Pet tipova muškaraca koje djevojka treba da “proba” prije braka

Objavljeno: 19. 8. 2014 u 20:41h

Dozvoljeni ljubavni promašaji, neobične i slobodne veze, poznanstva za jednu noć, usputne stanice… nisu rezervisani samo za muškarce. Eksperimentisanje je poželjno i za djevojke, ali prije udaje i, naravno, uz zaštitu. Ljubavni terapeuti internet portala „Your tango“ preporučuju pet atraktivnih tipova muškaraca sa kojima bi svaka slobodna djevojka trebalo da se upusti u neizvijesnu avanturu.

muškarac žena

Barmer

Njega stalno proganjaju djevojke, zgodan je i povučen. Osmjehuje se, laska, a nikada niste sigurni da li mu je i to u opisu radnog mjesta. Uvijek vas časti jednom turom pića za kraj večeri, pa se osjećate posebno. Njegov zanesen izraz lica govori da mu je potreban spas, a vi čeznete da se osjećate korisno.

Lud i uspješan

To su muškarci koji su lako postali odrasli, napravili su dobre poslovne poteze, zaradili brdo para i sada uživaju u svom uspjehu. Oni su rasterećeni, nisu iskompleksirani, zrače vulkanskom energijom, zanimljivi su i vole fensi restorane, klubove, kafiće. Uvijek privlače poglede, igraju na podijumu, komuniciraju sa svima. Izlaze u većem, mahom, muškom društvu.

Autsajder

Sladak i šarmantan, ali dječko koji je, u najavi, potpuni promašaj. Nije vaš tip i to nikada neće biti – on voli potpuno drugačiju muziku, opušta se uz šah, nikada nije napravio nijednu glupost, ima svoj herbarijum. Ali, toliko je sladak i ne možete, a i ne morate da mu odolite. Dozvolite mu da bude dio vašeg života.

Stranac

Magnetski je privlačan i on i njegov neobičan akcenat, kao i ideja da se upustite sa njim u romansu. Privlačno je i to što je on na poslovnom putu, takoreći, proputovanju kroz vaš grad – a samim tim i kroz vaš život. Znate da će otići kući za desetak dana, ali uvijek postoji nada da će se stvari preokrenuti. Radoznalost i neizvjestan kraj su ono čemu je teško odoljeti.

Neznanac

Neko koga uopšte ne poznajete, ali znate da ima dobre trbušnjake, jake ruke, zanosan osmijeh. Viđate ga u lokalnom kafiću, znate da živi u blizini i to je sve. Ali, zamislite kako bi bilo uzbudljivo da ga osjetite i malo bolje upoznate.

Izvor: Žena.blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/pet-tipova-muskaraca-koje-djevojka-treba-da-proba-prije-braka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])