Zablistajte na prvom spoju

Objavljeno: 27. 7. 2014 u 11:13h

Prvi utisak puno znači, pa ako vam je stalo do uspjeha na prvom ljubavnom sastanku, svakako bi trebalo da se potrudite i date maksimum od sebe.

prvi sastanak

Osnovno pravilo kada se radi o modi za prvi ssastank je da ne oblačite komade odjeće koji su vam neudobni i u kojima se ne osjećate dobro. Takođe, važno je da sve bude čisto, ispeglano, a ukoliko pratite trendove, onda ideje potražite u novim kolekcijama muške mode. Sljedeći savjeti pomoći će vam u izboru odjeće za prvi spoj.

VEČERA:

Mnogima je rutina prvog sastanka izlazak na večeru i piće. Prilikom odijevanja razmislite o vrsti restorana u koji idete, ali u ovom slučaju najbolje se držati provjerene kombinacije – elegantnije hlače, klasična košulja i cipele. Ukoliko baš želite da zablistate, onda vam uzor može biti zvijezda nove kampanje brenda Jimmy Choo, a to je britanski glumac Kit Harington, koji se našao u ulozi profinjenog muškarca elegantno odjevenog od glave do pete. Naravno, parfem je obavezan.

BIOSKOP:

Standardna destinacija prvih spojeva su bioskopi. Odjeća za njih nešto je ležernija od odjeće za restorane, ali i dalje ne treba da izgledate šlampavo. Hlače na peglu zamijenite farmerkama i dobili ste idealnu kombinaciju. Ako želite da budete malo više u trendu, ideje možete potražiti u kolekciji za jesensko-zimsku sezonu 2014. godine brenda New Look, u kojoj je predstavljenja odjeća sa kombinacijom neonskih boja, klasičnih i kežual komada, krojeva i materijala.

KAFIĆ:

Ukoliko za prvi sastanak birate izlazak u kafić, tada možete obući ono što uobičajeno nosite kada izlazite na to mjesto. Iako zavisi od tipa kafića, ležernost je u ovom slučaju poželjna. Uz džins hlače možete se odlučiti za tamnije košulje ili pamučne majice s kragnom. Ukoliko ste mlađi, a želite da budete u trendu, onda se možete odlučiti za majice sa aplikacijama ili čak animiranim junacima. Tako je Diznijev crtani lik glavno lice nove kolekcije koja je proizašla iz saradnje poznatog miša Mikija Mausa i brenda Opening Ceremony.

POPODNE:

Ako će vaš prvi sastanak biti danju ili predveče, tada je dopuštena potpuna ležernost. S tim da treba da obratite pažnju na izbor obuće. Ukoliko idete u kafić u blizini parka ili šetališta, odlučite se za patike ili sportske japanke, a ukoliko ste u centru grada, tada su cipele ili kožne japanke bolji izbor. Što se tiče boja, možete sebi dopustiti malo mašte, pa je tako u trendu crvena boja, koja iako nije prava muževna boja po mišljenju većine muškaraca, ipak je uspjela zahvaljujući kolekcijama kreatora pronaći svoj put do muških ormara.

PRIRODA:

Ne mora se raditi o pikniku, ali ukoliko prvi sastanak uključuje neko šetalište, park ili izletište, tada je potpuna opuštenost potrebna. Dopuštene su t-shirt majice, trenerke, sportska obuća, ali i dalje je bitno da sve bude čisto. Sportske kolekcije modnih brendova inspiraciju pri odabiru boja su pronašle u suncu i plavom moru.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/zablistajte-na-prvom-spoju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])