Želiš ga osvojiti ovoga ljeta? Evo kako!

Objavljeno: 25. 7. 2014 u 13:18h

Dosadio ti je status vječite samoće? Evo kako možeš osvojiti srce momka koji ti se sviđa.

prijatelji

Vjerovatno su ti neki od ovih savjeta poznati, ali vrijedi se podsjetiti:

1. Samouvjerenost

Cure koje se ne boje biti drukčije i koje se izdvajaju po nečemu, momcima su potpuno neodoljive.

2. Umjereno s make-upom

Usprkos tome što su cure uvjerene da momci obožavaju kad su cure jako našminkane, u stvarnosti je sasvim drukčije. OK, možda zvučimo kao tvoji starci, ali ‘fasada’ na ženskom licu nije im nimalo privlačna. Naravno, budi dotjerana i lijepa, ali ukusno i u skladu sa svojim godinama.

3. Ne igraj igrice

Momcima nije privlačno kad ih cure zavlače, nisu iskrene ili glumataju. Momku koji ti se sviđa pokaži da ti je stalo. Nije fora ni kad cure pretjeruju sa strategijom ‘ja sam previše kul da bi mi se neki momak sviđao’. Momcima se sviđa kad ima cura da barem neki mali znak. ‘Ako ti se netko sviđa, pokaži mu to. Momci cijene inicijativu. Naravno, s mjerom’, kaže Avan Jogia, slatki glumac iz TV serije ‘Victorious’.

4. Oprezno s izazovnom odjećom

Iako cure misle da će seksi odjećom i pokazivanjem previše kože osvojiti srce nekog momka, nisu u pravu. Ako ne želiš da te momci doživljavaju kao curu za avanture, budi oprezna s provokativnim imidžom. Modni znalci savjetuju da se odlučiš ili za npr. samo dekolte ili samo za minić, a nikako oboje.

5. Smisao za humor

Naravno, ne moraš stalno bacati fore, ali ako uspiješ nasmijati nekog momka, tvoj put prema njegovom srcu biće puno lakši. Jedno je sigurno: momci su potpuno ludi za duhovitim curama.

6. Pazi kako se izražavaš

Cure ponekad misle da je momcima kul ako neko psuje ili je vulgaran! Nažalost, ta im navika nije nimalo draga.

7. Diskretan miris

Ne mislimo na to da se netko treba okupati u parfemu, već na to da momci obožavaju lijepe, svježe mirise koji ih asociraju na čistoću.

8. Izrazi svoj stav

Momcima su super cure koje se ne boje argumentirano izraziti svoje mišljenje i koje misle svojom glavom.

9. Budi zadovoljna sobom

Momci ne podnose cure koje non-stop kukaju da su predebele/premršave/preniske/previsoke… Zavoli svoje posebnosti i prihvati se sa svim svojim nesavršenostima.

10. Nikad, ali nikad nemoj flertovati s njegovim prijateljima

Neke cure misle da će biti zanimljivije momcima ako unesu razdor te se oni počnu takmičiti za nju. To momcima nije nimalo privlačno.

Izvor: Tportal.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/zelis-ga-osvojiti-ovoga-ljeta-evo-kako/||claudebot