Saznajte: O ovome muškarci brinu tokom prvog seksa!

Objavljeno: 24. 7. 2014 u 16:44h

Da li vas zanima šta mu je u tim trenucima u glavi? Nas jeste i evo šta smo otkrili! Nisu baš tako samouvjereni u krevetu, kao što su bili kada su vas startovali u klubu.

vrijeme za seks

Željeli smo da saznamo šta se najčešće događa u glavi muškarca prilikom prvog vođenja ljubavi u novoj vezi. I uspjeli smo! Eh, nije im lako. Po svemu sudeći, šminkersko ponašanje i samouvjerenost sa šanka rijetko kada se istom snagom preslikavaju i u krevetu. Naročito na početku samog seksualnog čina.
Muškarcima nije lako da pričaju o tome, čak ni svojim prijateljima pred kojima nemaju gotovo nikakve tajne. Zato smo se slatko nasmijali kada smo konačno saznali šta im se sve mota po mislima.

Prijevremena ejakulacija

Prilikom prvog seksualnog „upoznavanja“ sa novom djevojkom, muškarac ima priličnu frku od prerane ejakulacije. Taj strah nastao je još u školskim klupama, dok je sa prijateljima razmjenjivao neprovjerena saznanja o seksu, listajući izlizane stranice erotskih magazina. Lako ćete ga prepoznati na njegovom licu u krevetu: zgrčena faca i sklopljeni kapci, dok svim silama pokušava da skrene misli sa vas na sjećanje kada je njegov omiljeni tim puk’o sa 5:0, jer tada sigurno opada „raspoloženje“.

Da li ona glumi orgazam?

Dok u odlaganju svog orgazma nešto i može da učini, do vašeg puta prema zadovoljstvu te vrste mora da pređe sedam mora i gora. „Bog nam je svima dao penis i mozak, ali ne i dovoljno krvi da oba rade istovremeno“, rekao je Robin Viliams. Dakle, ako se ne zakunete u sve najmilije da ste doživjeli orgazam za doživotno prepričavanje, promatraće vas sa nevjericom, bez obzira na vaše sluđeno dahtanje. Onako ispod oka.

Kakav sam u oralnom seksu?

Srećom, tehnika oralnog seksa nije jednačina sa tri nepoznate. Ali, njemu je ponekad teško da nađe i jedno x. Još ako se nije obrijao, ne treba da bude mnogo pametan i da shvati da je to trebalo da uradi. Zna i da je u ovakvim momentima potrebno da iskaže svu svoju maštovitost. Zato mu, s vremena na vrijeme, dajte neki nagovještaj kako se osjećate.

Da li joj se sviđa moj oblik „dole“?

Nezavisno od seksa, on očekuje potvrdu da vam se sviđa fizički. Čitav. Jer, takav je, kakav je. Ništa ne može da promijeni. Ovo je inače riskantno polje za bilo kakvu duhovitost. Kada se radi o njegovom „ponosu“, nije šaljiv tip. Za prvi put, ako već niste u filmu da komentirišete njegov „izgled“, najbolje je da to ni ne radite. Umjesto toga, pokažite mu zadovoljno lice dok ga dodirujete, ako želite da se sve završi kao što je i počelo, u nezaboravnoj sceni zavođenja i seksa.

Nisam dovoljno veliki za nju

Vječita dilema, koja će, kako sad izgleda, trajati i kada se 3054. godine seks bude vodio u nekim kapsulama, bez dodira. Kompliment – neophodan. Superlativ – isto. Poslije toga vas vjerovatno čeka seks kakav niste vidjeli ni na filmu. Uslijediće ojsećaj njegove očaranosti i sočne senzualnosti. Rock ‘n’ rool seksa! Muškarcu je inače to najbitnije. Čak i ako ima natprosječnu veličinu. Jer, nikada neće shvatiti da je 15-16 centimetara prosječna dužina. Kao što nikada neće shvatiti da nije bitna palica, već magija u njoj.

A kada pukne kondom?

Od svih „teških“ razmišljanja tokom seksa najveći stres mu stvara ipak situacija kada pukne kondom. Sama priča o pucanju ne bi bila problematična (ima još kondoma na stoliću pored) da nije muške popratne misli „A šta ako zatrudni!“ i hvatanja za glavu sa dodatnim „Teško meni!“.

Izvor: Telegraf

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/saznajte-o-ovome-muskarci-brinu-tokom-prvog-seksa/||claudebot