Niste na odmoru? Evo 5 ideja za dobar seks kod kuće

Objavljeno: 24. 7. 2014 u 14:40h

Nigdje niste otputovali na odmor, ne nalazite se na prelijepoj plaži i ne posmatrate predivan zalazak sunca. Ali, to ne znači da ne možete da imate sjajan seks i kod kuće.

tusiranje

Pripreme

Posvetite posebnu pažnju i vrijeme pripremama za seks – relaksirajte se u kadi, sredite kosu, obrijte noge i namažite nokte. Napravite cijeli ritual, uz prijatnu muziku i uveče ćete biti u specijalnom raspoloženju.

Stvorite plažu u kući

Što ne biste napravili plažu u kući? Obucite bikini, mažite jedno drugo losionom sa nekim tropskim mirisom, stavite neku lijepu ljetnju muziku, napravite ledene koktele.

Napravite hotelsku sobu

Šta je prvo što ugledate kada uđete u hotelsku sobu? Ogroman bračni krevet, lijepo namješten, koji prosto zove na seks, a tu negdje je i ogromno ogledalo. Stavite na jastuke po jednu čokoladicu, ili cvijet… i dobićete utisak kao da niste kod kuće.

Kupka sa mjehurićima

Napunite kadu pjenušavim gelom za kupanje (šta mislite o mirisu jasmina ili tuberoza, koje se koriste u industriji parfema?), upalite nekoliko svijeća, i spremite dva velika bijela mekana peškira. Nemate kadu? Stanite ispod tuša, i probajte nove poze u stojećem položaju.

Izležavajte se. Vodite ljubav. Spavajte. Ponovo vodite ljubav

Dok ste na odmoru, možete sebi da priuštite da se izležavate u krevetu i po cijeli dan.

Vodite ljubav i ostanite u krevetu cijeli dan. Drijemajte. Jedite u krevetu. Spavajte. Vodite ljubav.

Nije bitno kojim redom.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/niste-na-odmoru-evo-5-ideja-za-dobar-seks-kod-kuce/||claudebot