Izbijelite zube za samo pet minuta

Objavljeno: 30. 9. 2014 u 12:39h

Predstavljamo vam staru, provjerenu, bezbjednu, jeftinu ali i opštedostupnu metodu bijeljenja zuba koja će vas oduševiti!

zubi

Tajna je u aktivnom uglju. Vjerovali ili ne, pozitivni rezultati su vidljivi već poslije prve upotrebe. Ukoliko budete uporni i proceduru budete sprovodili redovno, dobijeni efekat će vas oduševiti.

Sve što treba da uradite jeste da rastvorite dvije tablete aktivnog uglja u malo vode i to tako što ćete u malu pliću činiju sipati vode toliko da prekrije dno i u nju dodati prethodno izmrvljeni ugalj.

Dobro promiješajte i u dobijenu smijesu umačite četkicu i perite zube oko dva minuta. Zatim isperite usta i još jednom ponovite pranje.

Bitno je znati da je aktivni ugalj bezukusan ali i da, za razliku od drugih popularnih sredstava za izbjeljivanje zuba, aktivni ugalj nema negativnih posljedica na vaše zube. On ne izaziva upalu desni, a zubna gleđ ostaje neoštećena.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/korisni-savjeti-1/izbijelite-zube-za-samo-pet-minuta/||claudebot