Kako da spakujete stvari u kofer, a da se ne izgužvaju?

Objavljeno: 27. 9. 2014 u 19:33h

Nemojte da nosite peglu na put! Sve je u dobroj organizaciji! Evo male pomoći…

kofer

Prvo sve na krevet…

Poređajte na krevet sve stvari koje želite da ponesete. Pri tom ce vam pomoći spisak koji ste prethodno sastavili.

Ono što vam je zaista potrebno na ljetovanju odvojite, a ono što ćete dobiti tamo gdje budete odsjeli (fen, bademantil, peškire) – vratite. Najbolje je ipak da se prethodno raspitate šta ćete sve imati na raspolaganju.

Najteže na dno … Naravno, a gdje je dole? Prije početka pakovanja razmislite kako će vam kasnije stajati kofer, zavisno od prevoznog sredstva. Na dno spakujte teške stvari poput knjiga, krema, ručnu apoteku. Dno kofera određeno je i za cipele – napunjene soknama.

Sloj po sloj…

Sada na red dolazi garderoba. Do sada se najbolje pokazao model „sloj po sloj“. Pantalone stavite na jednu stranu, a nogavice ostavite da vire na drugoj strani. Sljedeći par stavite na drugu stranu itd. I dugačke suknje ili haljine ostavite na isti način da vise. Preko donjih dijelova odjeće na red dolaze majice i duksevi. Tek kada njih složite, preklopite nogavice i dijelove sukanja koji vise i – neće se izgužvati.

U kese da ne iscuri…

Šta još nedostaje? Jakne, kratke haljine, šortsevi. Međuprostor popunite ljetnjim stvarima. Stvari koje mogu da iscure (krema za sunčanje, parfem, aceton) spakujte u plastičnu kesu. Kada ste završili, provjerite spisak pa zatvorite kofer, vežite ga kaišem i – srećan put!

Izvor: Lisa.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/korisni-savjeti-1/kako-da-spakujete-stvari-u-kofer-a-da-se-ne-izguzvaju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])