Šta da uradite kad pošaljete poruku pogrešnoj osobi!

Objavljeno: 28. 8. 2014 u 12:26h

Kome se nije dogodilo da pošalje SMS poruku osobi kojoj ona nije namijenjena? Ako takva osoba uopšte postoji onda vjerovatno i ne koristi mobilni telefon.

sms

Za vas kojima se to sigurno dogodilo ovaj savjet će vam itekako značiti, jer svi znamo koliko problema može da izazove poruka koja je greškom poslata.

Sve što trebate da uradite jeste da brzo odreagujete i prebacite vaš telefon na “airplane mode”. Dobićete obavještenje da poruka nije poslata, i ostaje vam samo da poslijetoga poruku pošaljete onome kome je namijenjena.

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/korisni-savjeti-1/sta-da-uradite-kad-posaljete-poruku-pogresnoj-osobi/||claudebot