Sedmični horoskop (od 31. januara do 6. februara 2015.)

Objavljeno: 31. 1. 2015 u 09:01h

Ovan, 21.03 – 20.04

Poželjno je odmjeravati riječi i ćutati. Pošto je komunikacija jednostrana, ne pokušavajte da nekoga u nešto ubijedite. Samo ćete se nervirati. Nov posao mnogo obećava, pa ste s razlogom optimista. Povoljne okolnosti će ga ubrzati, tako da se morate ponašati shodno prilikama – zrelo i odmjereno. Ušli ste u povoljan period, a da toga niste svjesni.

nedjeljni horoskop

Bik, 21.04 – 20.05

Od vas se narednih dana očekuju taktičnost, upornost i odmjerenost. Ne idite glavom kroz zid, već se sjetite da postoje lakši načini da riješite problem. Uglavnom dobro. Pošto trenutno imate višak energije, trošite je nemilice. Samim tim, ona se obnavlja, a vi ste zadovoljni. Savjet: Opustite se i uživajte pod pozitivnim planetarnim uticajima.

Blizanci, 21.05 – 20.06

Zahvaljujući kreativnim idejama i snazi, u kombinaciji sa mladalačkim šarmom, činite čuda. Sklonost ka čulnim užicima je naglašena. Prepuštate im se! Pošto ste u plus fazi, tako i funkcionišete. Na pređašnje greške partnera ne obraćate pažnju, jer imate pametnija posla. Nešto smjerate. Morate biti realniji u razmatranju budućih događaja.

Rak, 21.06 – 20.07

Zadovoljni ste jer vam je napokon pošlo za rukom da ostvarite projekat koji zbog viših okolnosti kasni. Možda imate i drugih razloga za dobro raspoloženje? Nemojte unositi previše emocija u posao kojim se bavite. Ni u čemu ne treba da pretjerujete, jer ćete se razočarati. Savjet: Ako pokušate da gradite vezu na iskrenosti, pogriješićete.

Lav, 21.07 – 21.08

Prethodnih dana ste se do te mjere preforsirali, pa ne možete da se naspavate. Planirate nove akcije, koje zahtijevaju dodatnu snagu, u kojoj, nažalost, oskudijevate. Niste svjesni posljedica koje hiperaktivnost može imati na vaše zdravlje. Posvetite više pažnje sebi. Ukoliko se odmarate i okrenete ljubavi i umjetnosti, prebrodićete krizu.

Djevica, 22.08 – 22.09

U fazi ste donošenja značajne odluke, optimizma i početka novog životnog ciklusa. Za sve stvari imate opravdanje. Racionalni ste po običaju, pa ne griješite. Veza u kojoj ste ima sve elemente da se pretvori u čistu patologiju. Ukoliko nastavite da budete sumnjičavi i konfuzni, teško vama! Idealno se slažete samo sa Ribama. Savjet: Emotivna raščišćavanja odložite!

Vaga, 23.09 – 22.10

Uspješna sedmica, nema šta! Uzbuđenja će biti na pretek, pa vam bar neće biti dosadno. Ishod je povoljniji nego što mislite. Samo nastavite ovim tempom. Uspješno učenje, polaganje ispita i sve aktivnosti koje podrazumijevaju dobru koncentraciju. Staloženo završavate jedan po jedan započeti posao. Na napade depresije možete da utičete nalazeći kompenzaciju u druženjima i radu.

Škorpija, 23.10 – 22.11

Kroz iskušenja i patnju postižete ličnu snagu. Još kad tome dodate svoj škorpijski inat. U fazi ste pravljenja dalekosežnih planova. Problemi sa hormonima i žlijezdama sa unutrašnjim lučenjem. Ukoliko se uplašite zbog zdravlja, vidjećete da je strah neosnovan. Savjet: Poželjno je maksimalno strpljenje u poslu.

Strijelac, 23.11 – 20.12

Nepopravljivi ste romantičar, sentimentalni i preosjetljivi. Niste u dovoljnoj mjeri samostalni. Suviše se na nekog oslanjate, pa bez njega teško funkcionišete. Nesuglasice su plod mašte. Samo gubite vrijeme i snagu obraćajući pažnju na sekundarne stvari. Suštinu zanemarujete. Zbog čega ste ogorčeni? U narednom periodu je poželjno razlikovati bitno od nebitnog.

Jarac, 21.12 – 19.01

Loše se osjećate. Za to imate gomilu razloga, mada, kad bolje razmislite, i nemate. Pod uslovom da iz drugog ugla posmatrate probleme, moći ćete da se sa njima i nosite. Ukoliko niste uspješni, sami ste krivi. Narednih dana treba da očekujete prosperitet. Razmislite gdje griješite ako do njega ne dođe? Treba sve analizirati i vidjeti gdje su greške.

Vodolija, 20.01 – 18.02

Završavate započetu bitku. Pošto ste neke stvari priveli kraju, optimizam nije neosnovan. Puno događaja sa pozitivnim ishodom. Bolesti pretjerivanja. Konzumirate hranu na nervnoj bazi. Ukoliko budete disciplinovani, biće sve u redu. Samo umjerenim načinom života možete dobro funkcionisati. To je lako reći, ali ne i učiniti.

Ribe, 19.02 – 20.03

Napokon ste usaglasili fizičke i mentalne aktivnosti. Doduše, ove druge još uvijek prednjače, ali ćete uspjeti da ih kanališete. Ove nedjelje su Rakovi idealni partneri za vas. Ako ništa drugo, moći ćete da se tješite do besvijesti. Kad se dvije vode sastanu, šta se dešava? Poplava naravno. Dolazite do duševnog mira, ali lako možete da ga izgubite.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-od-31-januara-do-6-februara-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])