Dnevni horoskop za 28.01.2015.

Objavljeno: 28. 1. 2015 u 09:09h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

horoskop

Ovan

Dobro ćete se snalaziti i pribrano reagovati u napetim situacijama. Pokazaćete se kao dobar posrednik u jednom važnom poslu – bićete malo nervozni, ali drugi to neće primijetiti. Nećete pogriješiti ako odlučite da usmjerite energiju na privatni život. Iako će nepredviđene okolnosti iziskivati prilagođavanje, dobićete mnogo zauzvrat.

Bik

Poslovni život ne donosi značajnije promjene. Ako ste u očekivanju nekih odgovora ili rješenja, još morate pričekati. Raspoloženi ste za otvoreni razgovor o nekim životnim pitanjima i to vas zbližava s partnerom. Poželjećete mu povjeriti neke do sada skrivane pojedinosti iz vaše intimne prošlosti, ali možda je bolje sve prešutjeti.

Blizanci

Glavom će vam prolaziti mnogo misli i tražićete uzroke emotivnog nezadovoljstva. Subjektivni ste i skloni pogrešnom tumačenju onoga što vam se događa. Bićete skloni krajnostima i nekim stvarima davati sudbinski značaj. Ne povodite se za lošim iskustvima, misleći da će se ponoviti.

Rak

Poslovna putovanja, širenje mreže poznanika i prikupljanje informacija aktivnosti su u kojima ste izrazito uspješni. Na dobrom ste putu prema ispunjenju poslovnih želja i ciljeva, samo ne brzajte ako to nije nužno. Trebate li odlučiti između rada i zabave, odaberite srednje rješenje. Uz snalažljivost, moći ćete i jedno i drugo.

Lav

Iritiraće vas šefovi ili nadređeni pa ćete se lukavošću i domišljatošću zaštititi od njihovih zahtjeva. U ljubavi su mogući nesporazumi ili krivo protumačene riječi. Opsjednutost ambicijom udaljiće vas od partnera, koji će vam prigovarati da mislite samo na sebe. Razmislite o njegovim riječima i koliko je zapravo u pravu.

Djevica

Osjetićete porast pozitivne energije. Dan je odličan za one koji danas putuju na duže relacije. Bićete odlično koncentrisani, ali nervozu zbog gužvi na saobraćajnicama ipak nećete moći izbjeći. Ako ste nedavno prekinuli ljubavnu vezu bićete sve uvjereniji da ste ispravno postupili, iako će druga strana insistirati na pomirenju.

Vaga

Raspolagaćete velikom količinom energije i volje te okretno rješavati sve probleme. Slobodne trenutke na poslu iskoristite za naoko manje važne, ali itekako korisne aktivnosti poput čišćenja i uljepšavanja radnog prostora. Intuitivno ćete osjetiti šta nije u redu s vašim brakom. Razgovor u četiri oka mogao bi iskristalizovati uzajamne stavove.

Škorpija

Neopreznom izjavom uvrijedićete partnera koji vam neće ostati dužan. Otvoreno će vam reći u čemu griješite pa njegove riječi shvatite ozbiljno. Moraćete više sarađivati s drugima, a manje djelovati samostalno, što će vam teško pasti. Nećete podnositi bilo čije savjete ili uplitanje u svoj posao, a baš će toga danas najviše biti.

Strijelac

Bićete dobro raspoloženi i širićete zarazan entuzijazam. Najviše ćete se isticati ako se bavite umjetnošću, muzikom ili plesom. Pridavaćete veću pažnju svemu što je lijepo, a ni zdravlje nećete zapostaviti. Mnogi bi se mogli odlučiti za dijetu ili upržnjavanje fizičke aktivnosti. Dan je odličan za odlazak frizeru, maseru ili kozmetičarki.

Jarac

Od napornog posla rasteretite se u dobrom društvu. Moguće je poznanstvo koje će se razvijati polako, kroz razgovor i česte susrete. Nekome ćete dati hvale vrijedan savjet, zahvaljujući odličnoj intuiciji i objektivnosti. Bićete odlični i u ulozi roditelja, strogi ali pravedni, što će popraviti napete odnose s vašim tinejdžerom.

Vodolija

Bićete komunikativni i verbalno spretni pa ćete izgladiti nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore oko bitnih pitanja. Ipak, u porodici nećete naići na dovoljno razumijevanja. Stariji član porodice postaće vrlo naporan, možda čangrizav i nezahvalan, što će vas ljutiti, jer dajete sve od sebe da mu ugodite.

Ribe

Očekuje vas plodna komunikacija i zanimljivi poslovni kontakti. U dobroj poslovnoj atmosferi sati će vam brzo prolaziti. Imaćete mnogo ideja, mašte i kreativnosti. Razveseliće vas povoljne promjene koje će doživjeti vaš brat, sestra ili rođak, što će biti razlog i vašeg skorašnjeg putovanja.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-28-01-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])