Dnevni horoskop za 26.01.2015.

Objavljeno: 26. 1. 2015 u 09:08h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

horoskop

Ovan

Dobar uticaj Mjeseca u vašem znaku učiniće vas privlačnima suprotnom polu. Prilike za ljubavna udvaranja slobodni će nalaziti češće nego inače. Ostaćete primijećeni gdje god da se pojavite. Prihvatite poziv za druženje, jer biste mogli upoznati osobu koja će uskoro dobiti važno mjesto u vašem životu.

Bik

Raspoloženje će vam biti promjenjivo. Imaćete potrebu da nekom otvoreno kažete kako se osjećate ili da sa prijateljem podijelite strogo čuvane tajne, ali se pokušajte suzdržati. Dan nije pogodan za otvorenost bilo koje vrste, jer biste mogli biti pogrešno shvaćeni ili će se sve nepotrebno zakomplikovati.

Blizanci

Radne kolege će biti zadivljene vašom odlučnošću da u što kraćem roku napravite što više. Mnogi među njima tražiće savjete od vas. Bićete veoma šarmantni, a osmijeh će biti vaš adut u svim pa i u osjetljivim situacijama. Muški pripadnici znaka odlično će se snaći i u ulozi kućnog majstora.

Rak

Stres i napori pratiće vas na svakom koraku, ali trud neće biti uzaludan. Očekuju vas značajni pomaci u karijeri ili promjena radnog mjesta, posebno narednih dana. Ali, na pomolu su i neke problematične situacije pa ćete morati mijenjati dogovore i planove u poslednji trenutak. Ne odgađajte razgovor privatne prirode. Kucnuo je trenutak za istinu!

Lav

Odlično ćete procjenjivati tuđe reakcije i bolje razumijevati dešavanja oko vas. Napredovaćete u učenju, pisanju i komunikaciji. Mogući su susreti sa starim prijateljima i pozivi na kafu. Primićete vijest iz daljine koja će vas razveseliti. Možda vas neko poziva u inostranstvo pa vam se pruža prilika da upoznate druge kulture.

Djevica

Ukoliko idete  u kupovinu, mogli biste potrošiti više novca nego što ste planirali. Dan je povoljan za one koji sređuju papire za kredit ili ulažu novac u neke projekte. Intuicija će vam biti odlična, što će vam pomoći ako radite s ljudima. Budite odlučni kada je u pitanju ljubav,ako želite izgraditi odnos pun poštovanja i uvažavanja.

Vaga

Izbjegavajte nepromišljene postupke. Pođe li vam to za rukom, lišićete se nepotrebnog nerviranja. Suočite se s porastom radnih zadataka i potrudite se da ignorišete nečije kritike. Nemojte olako davati obećanja, a odgodite i bitne poslovne odluke. Ukoliko planirate  uvesti neke promjene u svakodnevnicu, vodite računa o načinu na koji ćete obavijestiti svoje ukućane.

Škorpija

Brojna društvena i poslovna dešavanja neće vam ostavljati vremena za porodične i kućne obaveze, što bi moglo naljutiti ukućane. Nećete se najbolje snalaziti u aktivnostima koje zahtijevaju koncentraciju i računanje. Provjerite sadržaj dokumenata koje potpisujete i vodite računa o tome gdje odlažete vrijedne stvari.

Strijelac

Energija i izdržljivost besprijekorno će vas služiti. Jedva ćete čekati kraj radnog vremena, jer se želite posvetiti svojim hobijima ili omiljenom sportu. Bićete pozvani na zabavu ili doživjeti neobičan susret. U večernjim satima moguće je da dobijete poziv na proslavu rođendana ili muzički događaj. Svakako se odazovite.

Jarac

Na velikoj ste prekretnici, a unutrašnji nemir samo će isticati važnost odluka. Nemojte praviti dramu, jer pod stresom nećete ništa riješiti. Nemojte dopustiti da vam se drugi nepozvano miješaju u vaše planove i odluke. Ako vas muče  ljubavni problemi, pomoći će vam razgovor sa starijom, iskusnijom osobom.

Vodolija

Vaša komunikativnost i smisao za šalu ostaviće snažan utisak na sagovornike, a posebno na osobe suprotnog pola. Imaćete uspjeha u zavođenju, osvajanju i pri sklapanju poznanstava. Ako provodite  dan izvan mjesta stanovanja, godiće vam promjena. Ukoliko održavate  vezu na daljinu, moguće je ugodno iznenađenje.

Ribe

Vaš šarm i ljubaznost biće zaslužni za uspjeh prilikom ostvarenja poslovnih i društvenih kontakata. Dovršićete zahtjevni posao uz nečiju pomoć. Intenzivno ćete razmišljati o kupovini računarske opreme ili mobilnog telefona, a neki će to danas i obaviti. Upustićete se u veliki trošak, ali vam neće biti žao potrošenog novca.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-26-01-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])