Dnevni horoskop za 24.01.2015.

Objavljeno: 24. 1. 2015 u 10:10h

Ovan

Ne gubite živce zbog tuđih propusta i grešaka. Ne trudite se da nagovorite prijatelja da promijeni svoje mišljenje. U ljubavi će vam biti važniji intelektualna skladnost i ugodni razgovori nego fizička zadovoljstva. Razgovor s prijateljem pomoći će vam da smanjite tjeskobu koja vas obuzima.

horoskop

Bik

Aktiviraće se vaš šarm i druželjubivost. Bićete željni druženja i zabavljanja, a ako danas radite ni posao nećete zanemariti. Znaćete se opustiti i uživati u svom miru. Potpuno ćete isključiti mozak i činiti samo one stvari koje vam u tom trenutku padnu na pamet. Koristiće vam i duga šetnja, oposebno poslije obilnog obroka.

Blizanci

Dinamična atmosfera u kući oduzeće vam priliku da slobodno vrijeme provedete na svoj način. Iznenadna posjeta prijatelja, dječji zahtjevi ili nečije slabo zdravlje natjeraće vas na akciju i promjenu planova. S partnerom ćete se morati usuglasiti oko odgoja djece, a to vam danas nikako neće polaziti za rukom.

Rak

Društveni i ljubavni život će procvjetati. Preplaviće vas nova energija koja će biti zaslužna za vaš vrlo važan iskorak prema naprijed. Ostvarićete ugodne kontakte s partnerovom rodbinom, možda otputovati u inostranstvo ili se družiti s osobama od kojih možete mnogo naučiti. Nekome je veoma stalo do razgovora ili izlaska s vama.

Lav

Pažljivo slušajte šta vam ljudi govore. Dobar dio toga biće pohvale na vaš račun, ali uvažite i nečije kritike, jer su dobronamjerne. Čvrstoća i kvaliteta vaše veze je na iskušenju. Ako ste u površnoj vezi, dolazi vrijeme da definišete smjer kojim će ona ići, prema većem zbližavanju ili prema razdvajanju.

Djevica

Ne ulazite u rasprave i klonite se analiza ljubavnih zbivanja. Osim što ćete doći do pogrešnih zaključaka, primijenite li ih u stvarnom životu, mogli biste se razočarati. Vaš odnos s drugima temeljiće se na iskrenosti i povjerenju pa bi vas mogla pogoditi nečija dvoličnost. Pripazite na živce i probavu.

Vaga

Ne dopustite da vam veza upadne u dosadu – promijenite ritam, uvedite nešto novo pa makar to bila kraća šetnja ili zajednička posjeta rodbini. Prvi ljubavni sastanak sa simpatijom nadmašiće vaša očekivanja pa uveče nećete moći zaspati od uzbuđenja. Starije vage će se prihvatiti uređenja i čišćenja svog doma.

Škorpija

Imaćete vrlo bogat unutrašnji život, volju da stvarate i duhovno se razvijate. Partner će vam davati dovoljno ljubavi i podrške, a odlično raspoloženje očekuje i one koji putuju rodbini ili iste dočekuju. Samci, svidjećete se osobi koju ćete večeras upoznati, ali druga će strana biti neuhvatljiva pa ćete se morati više potruditi.

Strijelac

Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Osjećaćete da vas partner ne cijeni dovoljno i da ne uvažava vaše potrebe, ali to će biti vaš subjektivni stav. Stavite mu do znanja šta želite i očekujete. Nemojte se začahuriti i predati letargičnom raspoloženju. Ne oklijevajte prihvatiti poziv za izlazak i pokušajte se zabaviti.

Jarac

U vaš dom navraćaće prijatelji, komšije i rođaci koji će se zadržati duže nego obično, a možda kod vas i prespavati. Razgovori s njima biće ugodni i zanimljivi. Bićete prodorni i puni zdrave inicijative pa biste u ljubavi mogli profitirati, ako partner bude znao cijeniti vašu odlučnost i ambicioznost.

Vodolija

Uspostavićete unutrašnju ravnotežu, shvatiti da vam niko nije potreban za vlastitu sreću i pronaći zadovoljstvo u malim stvarima. Dobićete potvrdu vlastitih vrijednosti, pozitivan odgovor ili poziv na kafu od osobe koja vam se sviđa. Pomijeranje od svakodnevnice vam je neophodno pa osigurajte sebi trenutke za odmor i hobije.

Ribe

Planetarni uticaji veoma su vam skloni pa ćete se osjećati optimističnije. Više vremena posvetićete izlascima i druženju, možda nakratko otputovati izvan mjesta prebivališta ili sresti osobu iz nekog udaljenog grada. Znaćete kako se opustiti, uživati u muzici, omiljenim ritualima, društvu drage osobe ili nekoj razonodi.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-24-01-2015/||claudebot