10 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku vodolije apsolutno fenomenalna

Objavljeno: 24. 1. 2015 u 14:57h

Iako je znak vodolije uvijek prikazan kako nosi vodu, činjenica je da je vodolija vazdušni znak. Na određeni način, ovo vodolije čini misterioznim, intrigantnim i zanimljivim horoskopskim znakom. Kao rezultat, primijećeno je da osobe koje su rođene u znaku vodolije posjeduju određene, jedinstvene karakteristike koje ne možete pronaći kod drugih. Sledećih deset ženu rođenu u znaku vodolije čine apsolutno fenomenalnom osobom.

vodolija

Smisao za humor.

Jedinstvena sposobnost žene rođene u znaku vodolije jeste da bude duhovita bez mnogo uloženog napora. Ona je toliko zabavna i sa njom imate osjećaj kao da vrijeme “leti”. Ovo je čini omiljenom u društvu, ali i uopšteno u svakom okruženju.

Hrabrost.

Žene rođene u ovom znaku vole živjeti život na “ivici”. Veoma su hrabre i avanturističkog su duha. Otvorene su za sve vrste eksperimenata te se ne plaše da rizikuju. Zapravo, one vole da se izdvajaju iz mase i to ih čini jedinstvenima.

Nezavisnost.

Žene rođene u znaku vodolije vole slobodu. Njihova sloboda zapravo je nešto čega se ne bi odrekle ni zbog čega na svijetu. Žena rođena u ovom znaku ne posjeduje samo snagu već i hrabrost da se brine sama o sebi i to joj savršeno odgovara. Njoj nije potreban neko ko će joj stalno “čuvati leđa”. Ona veoma dobro zna kako da se sama čuva.

Praktična priroda.

Ona nije nego ko se zanosi riječima i besciljnim snovima. Ona je, jednostavo, previše pametna za tako nešto. Žena rođena u ovom znaku je ralista te vrlo dobro zna šta je moguće, a šta ne. Ona jednostavno ne želi da troši svoje vrijeme na snove za koje zna da se neće ostvariti. Umjesto toga, ona svoje vrijeme ulaže u ostvarivanje realnih ciljeva.

Senzualnost.

Žena rođena u ovom znaku po prirodi je privlačna, a za to postoji mnogo razloga. Jedan od njih je njena smirenost kojom se vodi kroz život. To dosta doprinosi njenoj privlačnosti. Drugo, ona je avanturističkog duha i voli da rizikuje. To se odnosi i na njen emotivni život.

Inteligencija.

Žena rođena u ovom znaku veoma je inteligentna. Zapravo, često je uzimaju kao doslovni primjer žene koja zrači prirodnom inteligencijom. Ona nije neko ko donosi nepromišljene ili ishitrene odluke. Osim što je sposobna da donese prave odluke, ona je u stanju i da savjetuje druge i da ih “izvede na pravi put”. Njen smisao za rasuđivanje i realno poimanje stvari istinski je inspirativan.

Društvena priroda.

Žena rođena u ovom znaku prava je društvena “kraljica”. Ona voli da upoznaje nove ljude i da ima aktivan društveni život. Čak i kada je natprosječno zauzeta, ona će se pobrinuti da nađe vremena za društvene aktivnosti.

Kreativnost.

Ovo je karakteristika koju žena rođena u ovom znaku ima u izobilju. Ona ima spreman stav prema svemu u životu. Prilično velik broj žena rođenih u ovom znaku bavi se nekom vrstom umjetnosti i kreativnog rada. Nemojte oklijevati da ih pitate za ideje, jer upravo one imaju neke od najboljih.

Brižnost.

Žena rođena u ovom znaku veoma je nježna i brižna. Kada primijeti da neko pati ili da je u nekoj vrsti nevolje ili problema, daće sve od sebe da pomogne. Zbog toga je njeni prijatelji i poznanici vole i poštuju još više. Žena kao što je ona veoma je rijetka. Da svi imaju tako srce kao ona, ovaj svijet bi bio mnogo ljepše mjesto.

Odanost.

Ako vam žena rođena u ovom znaku nešto obeća, budite sigurni da će ona to obećanje i održati. To je zbog toga što je ona toliko vjerna i odana. Bez obzira šta drugi kažu, ona će uvijek biti odana onima do kojih joj je stalo, bez razmišljanja o mogućim posljedicama. Ovo je, između ostalog, čini veoma dobrom prijateljicom i životnom partnerkom.

Izvor: Minimagazin.info

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/10-osobina-zbog-kojih-je-zena-rodena-u-znaku-vodolije-apsolutno-fenomenalna/||claudebot