Dnevni horoskop za 08.01.2015.

Objavljeno: 8. 1. 2015 u 09:38h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

horoskop

Ovan

Mnogo ćete razgovarati na telefon, tražiti informacije na internetu, dogovarati se sa saradnicima. Raspoloženje će vam se bitno popraviti, što će pridonijeti boljoj atmosferi u ljubavnim vezama. Kako vam neće nedostajati samopouzdanja, suočićete se s izazovom i pristupiti osobi koja vas je privukla svojom pojavom.

Bik

Skrivaćete neraspoloženje, ali bliske će osobe odmah primijetiti da nešto nije u redu. Podijelite li s njima brige, osjećaćete se bolje. Ne obazirite se na pojedince koji vole tračati iza tuđih leđa. Rasprave s takvima ili istjerivanje pravde, samo će vas nepotrebno iscrpiti. Mogli biste sresti nekog koga godinama niste vidjeli.

Blizanci

Bićete zavisni od prijatelja i društvenog života. Bitno je da se ne pretrpavate poslovima koje ćete nerado obavljati i koji će vam oduzimati ono malo slobodnog vremena koje ste odlučili posvetiti porodici ili zabavi. Bračne veze će oživjeti novim ljubavnim žarom pa će dan proteći u romantici i izljevima nježnosti.

Rak

Bićete popustljiviji prema zahtjevima drugih i postati omiljeniji u radnoj sredini i privatnom okruženju. Manje ćete se buniti i prestati razmišljati o radikalnim potezima. U ljubavi će vas privlačiti i istovremeno krasiti postojanost i sigurnost kojom zračite. Neko bi vam malim poklonom mogao iskazati simpatije, a nije isključen ni poziv za izlazak.

Lav

S mjesecom u znaku zračićete ljubaznošću i šarmom. Primjećivaćete poglede i simpatije drugih, a njihovi osmijesi godiće vašem egu i popraviti vam raspoloženje. Planete obećavaju ispunjenje privatnih planova i nada te korist od prijatelja ili profesije. Neki će provesti ugodno veče u društvu osobe suprotnog pola.

Djevica

Pokazaćete snalažljivost i smisao za improvizaciju, naročito tamo gdje treba nešto razotkriti ili poboljšati. Ipak, nećete imati strpljenja poslušati tuđe savjete pa će vas nervirati bilo čije uplitanje u vaše poslove. U ljubavi se držite čistih računa. Spletke i flertovi vam ne trebaju, naričito ako vam je cilj samo provod iz dosade.

Vaga

Dan će vam biti ispunjen spontanim druženjima i razvojem novih prijateljstava. Život vam polako dolazi u red, iako ćete se još morati suočiti s nategnutim porodičnim odnosima. Zadatke ćete obavljati lakše i brže. Prestaćete sumnjati u partnera i dopustiti emocijama da vas odvedu na pravi put.

Škorpija

Kontakti s ljudima biće brojni, ali neslaganja će biti česta. Na poslu ćete gubiti koncentraciju i teško se usredotočiti na obaveze. Kontakti i dogovori sa strankama stalno će se mijenjati. Provjeravajte važne podatke želite li izbjeći previde, a time i šefove kritike. Redovno jedite i ne pijte kafu na prazan želudac!

Strijelac

Planete će istaknuti vaše govorničke vještine i brze reakcije. Šarmom biste mogli “dobiti” popust ili dogovoriti novi posao. Slobodno vrijeme ispuniće vam porodična druženja, a nije isključeno da vam rodbina najavi posjetu. Bavljenje rekreacijom ili hobijem pomoći će da priberete misli, ali i da uveče lakše zaspite.

Jarac

Sumnjaćete u iskrenost partnerovih emocija. Kontrolišite ljubomoru i ne opterećujte ga nepotrebnim pitanjima. Nemojte pretjerati u provjeravanju njegovih kretanja. Uspješno ćete izići nakraj s finansijskim nedoumicama i podmiriti neke dugove. Mogli biste dobiti novac koji dugo iščekujete i na koji ste već prestali računati.

Vodolija

Mnogi će se znatiželjno raspitivati o vama pa ćete teško bilo šta sakriti. Zaštite svoju intimu od javnosti, znatiželjnih osoba i tračeva. Partner će se žaliti da ga zanemarujete, ali vama će dosaditi da ga stalno uvjeravate u suprotno. Poslovni kontakti zahtijevaće dosta takta i diplomatije, ali mogli biste baš u tome zakazati.

Ribe

Osjetićete potrebu da na dnevni red stavite neriješena pitanja u ljubavnom odnosu. Svako razrješavanje nejasnih situacija je dobrodošlo, ali nemojte pretjerati s nametanjem svojih stavova. Moguć je prekovremeni rad ili ćete preuzeti dodatne obaveze s ciljem povećanja prihoda. Pripazite na zdravlje, iscrpljeni ste.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-08-01-2015/||claudebot