Dnevni horoskop za 07.01.2015.

Objavljeno: 7. 1. 2015 u 11:56h

Ovan

U radnom okruženju osjećaćete se ugodno. Neće vam nedostajati smijeha i zabave, a dobar odnos s kolegama biće zaslužan za zajednički odlazak na kafu nakon radnog vremena. I u ljubavi vam je krenulo. Uz malo spretnosti uspjećete osvojiti osobu koja vam je zapela za oko.

horoskop date

Bik

Iznosićete svoja mišljenja ili kritikovati rad nekih ljudi. Bez obzira koliko mislili da imate pravo, netaktičnošću ćete pogoršati neke odnose. Nećete biti usmjereni na partnerove želje koliko na vlastite prohtjeve pa će vam druga strana zamjeriti da ste sebični i da nedovoljno mislite na nju. Učinite nešto da to tako ne bude.

Blizanci

Mnogi od vas imaće osjećaj da je došlo vrijeme za krupne korake poput vjenčanja, zaruka ili preseljenja. Bićete puni inicijative, ali nemojte preuveličavati neke probleme. Izbjegnite svađe i povišene tonove dok razgovarate s partnerom. Neke pripadnice ovog znaka će biti sklone preispitivanju ispravnosti ljubavne odluke – poslušajte svoje srce.

Rak

Moraćete se kontrolisati u trošenju novca. Mogli biste se preračunati i kupiti stvari koje nadilaze vaše mogućnosti. Nemojte dopustiti sebi da vas zaokupe nekonstruktivne ideje – budite u stalnom pokretu, mijenjajte sagovornike i situacije. Trebaju vam promjene, a najviše one koje sami možete inicirati.

Lav

Kreativni i umjetnički poslovi koji vam ostavljaju slobodu djelovanja, omogućiće vam da najbolje izrazite svoje potencijale. Uticajne osobe podržavaće vas u ispunjenju vaših ambicija. Uživajte u naklonosti koju će vam iskazivati članovi porodice i prijatelji. Podijelite li svoje misli i emocije s njima, bićete još bliskiji.

Djevica

Izbjegavajte ljude koji vas nerviraju, jer će vas smarati njihova sklonost ogovaranju. Godiće vam malo samoće i vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi. Večernji izlazak ili slična prigoda pomoći će da se opustite i rasteretite od dnevnih događanja, ali pazite da ne budete previše nametljivi. Neko će vas zbog toga otvoreno kritikovati.

Vaga

Započnite s onim što planirate već neko vrijeme. Od ruke će vam ići i popravke po kući, oko kuće, renoviranje i sve što zahtijeva spretnost i domišljatost. Porast obaveza ne pada vam teško, tim više što uživate u onome što radite. Aktivniji društveni život donosi prilike za romantične susrete pa večeras svakako negdje izađite.

Škorpija

Mogli biste nešto reći u pogrešno vrijeme ili na pogrešnom mjestu, zato budite oprezni. Isto se odnosi i na partnera – netaktičnošću biste mogli prouzrokovati poneku neugodnu situaciju. Ako imate nekih obaveza u gradu, pripremite se na prepirke sa šalterskim službenicima ili pored sebe nećete imati potreban dokument.

Strijelac

Krasiće vas spretna verbalna snalažljivost i izrazita radna učinkovitost. Bićete nemirni i željni novih iskustava. Entuzijazam će vam znatno porasti pa neće biti problema koji ne biste mogli uspješno riješiti. Više inicijative pokazaćete i u ljubavi. Privući će vas slobodoumna osoba koja će vas zavoditi na način koji se vama sviđa.

Jarac

Financijske brige usko su povezane s pitanjem nekretnina, stana, gradnje ili smještaja. Razmišljaćete o zajmu ili posuđivanju veće količine novca od rodbine ili prijatelja. Slobodni će biti u potrazi za partnerom. Naklonjena venera biće zaslužna za vašu popularnost kod suprotnog pola te za nove ljubavi i veze.

Vodolija

Ne vjerujte nečijim lijepim obećanjima i klonite se društva koje vam ni u čemu ne odgovara. Nerviraće vas blizina ljudi kojima nedostaje smisao za humor ili koji su pasivni. Ne dopustite bližnjima da vas koče u ostvarivanju ciljeva. Odnos snaga promijeniće se onog trenutka kad istupite odlučno i s jakim argumentima.

Ribe

Sreća će vas pratiti u poslu, ali budite strpljivi ako se neke situacije ne odvijaju kako ste zamisli. Istaknite svoje zasluge u učinjenom poslu, ne budite previše skromni i u pozadini. Poboljšanja unutar porodice još se ne naziru pa ćete morati strpljivo rješavati zapetljane odnose. Ipak, na dobrom ste putu da napravite više reda.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-07-01-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])