Šta da poklonite kojem horoskopskom znaku

Objavljeno: 27. 12. 2014 u 14:26h

Bliži se sezona praznika, a svaki horoskopski znak voli različite poklone. Sjetite se šta su vaši partneri, drugari, članovi porodice u horoskopu i iznenadite ih.

poklon

Ovan

Svom energičnom Ovnu kupite poklon koji će biti u skladu sa njegovim najnovijim strastima. Bili to pribor za slikanje ili crtanje ili časovi gitare, Ovan će jedva da dočeka da se upusti u svoj novi hobi.

Bik

Vrijedni Bikovi vole sve što je opuštajuće i što čini da se osjećaju dobro. Uplatite im dan u spa centru uz masažu. Biće presrećni.

Blizanci

Blizanci vole nova tehnička otkrića i sve što hrani njihov radoznali, aktivni um. Kindle ili iPad mini sigurno će za sebe prilijepiti Blizance – bar na nekoliko sati.

Rak

Poklon koji Rak može da izloži u svom divnom domu biće najcjenjeniji poklon. Ako budete, na primjer, uramili fotografiju sa njihovog omiljenog mjesta na kom su bili na odmoru, cijeniće poklon još više.

Lav

Lav voli da se osjeća posebno i da bude maksimalno dotjeran. Kupite mu, na primjer, kartu za neki bitan događaj i učinite mu to veče posebnim – izvedite ga na večeru u skup restoran i pijte neko skupo piće.

Djevica

Djevice imaju jedinstven ukus i jedinstvena interesovanja. Saznajte šta vole i kupite im nešto što je veoma rijetko i jedinstveno, a što je vezano za to.

Vaga

Vage vole da budu okružene stvarima koje izgledaju lijepo i koje čine da se one osjećaju lijepo. Lijep džemper ili šal od kašmira, par divnih minđuša ili lijepa vaza sa buketom cvijeća zadovoljiće Vagu koja je zaljubljena u ljepotu.

Škorpija

Sve Škorpije imaju neku opsesiju, i nikad i nije dosta stvari koje su vezane za nju. Bilo da se radi o rijetkom albumu njihovog omiljenog benda ili kartama za seriju predavanja iz kvantne fizike, ako kupite Škorpijama nešto što hrani njihovu opsesiju, biće vam neizmjerno zahvalne.

Strijelac

Strijelac uvijek traga za novim avanturama. Rezervišite vikend za dvoje na nekoj planini ili mu ispunite san i idite sa njim na skakanje padobranom.

Jarac

Cijene fine stvari i vole da dobijaju poklone. Što su pokloni skupoceniji, to bolje. Kupite im unikatno dizajniranu torbu, najnoviji blender ili smartfon i biće razdragani.

Vodolija

Uvek otvorene i željne da nauče nove stvari, Vodolije bi bile najsrećnije da dobiju nešto što će im omogućiti da nauče nešto novo ili steknu neku novu vještinu. Uplatite im časove nekog jezika koji ne znaju, časove plesa ili časove slikanja.

Ribe

Ribe vole da budu okružene lijepim stvarima i ljubavlju. Kupite im neki lijep umjetnički predmet – sliku ili skulpturu, set keramičkog posuđa ili lijepu ručno izrezbarenu drvenu činiju.

Izvor: Kurir/Cafe.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sta-da-poklonite-kojem-horoskopskom-znaku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])