Dnevni horoskop za 22.12.2014.

Objavljeno: 22. 12. 2014 u 09:09h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Mesecni-horoskop

Ovan

Pratiće vas srećne okolnosti koje sada nisu vidljive, ali uskoro ćete primijetiti da se za neke stvari trebate manje mučiti. Vrijeme je da oplodite svoje napore! Bićete požrtvovni i ništa vam neće biti teško učiniti da biste unaprijedili kvalitet veze ili braka. Planiraćete zajedničko putovanje koje će unijeti osvježenje u vaš odnos.

Bik

Nećete imati razloga za emotivno nezadovoljstvo. Više će vam odgovarati produbljivanje odnosa s postojećim partnerom. Ni slobodni neće ostati bez šansi, samo što možda neće imati strpljenja da ih iskoriste. Iako je intuicija u poslu vrijedno oruđe, danas vam se neće isplatiti donošenje odluka na temelju “osjećaja”. Pouzdajte se u razum.

Blizanci

Partner će preuzeti inicijativu i zatražiti da kažete ono što očekujete od vaše veze ili braka. Mjesta okolišanju nema – izjasnite se, možda se iznenadite kad čujete sami sebe šta govorite. Pripazite na zdravlje. Cirkulacija bi vam mogla prouzrokovati probleme s glavoboljom, ali i lošim raspoloženjem. Češće šetajte.

Rak

Bilo da je riječ o organizaciji novogodišnje proslave, ukrašavanju radnog prostora ili osmišljavanju poklona i čestitki za klijente, drugi će se oslanjati na vas i prepuštati vam odluke. Mogli biste podleći potrošačkoj groznici i u žaru kupovine potrošiti previše. Partner to neće odobravati pa pazite da ne dođe do rasprave i ljutnje.

Lav

Mogli biste češće putovati, više komunicirati i družiti se s kolegama na poslu. Uspješni će biti umjetnici i svi koji svoje potencijale žele iskazati u javnosti i na takmičenjima. Iskoristite priliku da poboljšate ljubavni život i pomognete prijateljima da pronađu izlaz iz krize. Vaši će savjeti mnogima biti od velike pomoći.

Djevica

Stres i rokovi uzeće svoj danak. Ukoliko želite da uspješno izađete na kraj sa zbivanjima, zadržite objektivni pristup. Ne doživljavajte stvari previše lično, a za puni uspjeh u poslovanju biće nužni trenuci odmora i opuštanja, kao i kvalitetan društveni život. Bračni partner predlagaće da novogodišnje praznike provedete kod njegovih roditelja.

Vaga

Bićete produktivni u poslovima vezanim za pisanje, intelektualni rad, trgovinu i medije. Odlučno ćete rješavati probleme. Uvjerićete roditelje u nešto ili ćete potaknuti partnera da razmisli o nekim stvarima. Neki će dogovoriti skorašnje putovanje ili rezervisati hotel u kojem će zimovati ili dočekati novu godinu.

Škorpija

Nemojte pokazivati da ste ranjivi, neodlučni i slabi. Postoje osobe koje bi to mogle iskoristiti. Borite se za sebe i ne dajte da vas omalovažavaju. Kad je u pitanju novac, poslušajte intuiciju. Jedna osoba obratiće vam se za novčanu pomoć. Prije nego joj odgovorite, dobro razmislite.

Strijelac

Vještom improvizacijom rješavaćete probleme u područjima u kojima ne posjedujete dovoljno iskustva ili znanja. Zarada vam je u porastu, a posao od kojeg očekujete najviše dobiti počeće se ostvarivati. Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da krenete u akciju, jer će vam simpatija teško odoljeti. Zauzeti, probudite strast u svojoj vezi.

Jarac

Zbivanja u privatnom životu odražavaće se u značajnoj mjeri na posao. Ako vam pođe za rukom da povučete granicu između ovih životnih segmenata, izbjeći ćete dodatne pritiske. Svađe i razlike u razmišljanjima moriće one u vezama. Nešto ćete morati prešutjeti. Troškovi vezani za djecu, kuću ili članove porodice prilično će se povećati.

Vodolija

Bićete snalažljivi, ali nemirni i željni novih iskustava. Radni entuzijazam će porasti pa ćete poslovne probleme uspješno savladati. Rezultati će biti odlični, a prilika za promaknuće sve izglednija. Više inicijative pokazaćete i u ljubavnoj vezi ili se nakon prošlih bezuspješnih pokušaja približiti osobi koja vam se sviđa.

Ribe

Mogli biste manje viđati partnera zbog zauzetosti poslom ili putovanjem. Ukoliko budete ustrajali na češćim kontaktima, izazvaćete otpor. Samci, od dvije osobe koje vas privlače, ona koja vas manje uznemiruje biće pogodnija za vas. U poslu ste skloni pogrešnim procjenama pa se potrudite da za svaku situaciju dobijete i drugo mišljenje.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-22-12-2014/||claudebot