Dnevni horoskop za 19.12.2014.

Objavljeno: 19. 12. 2014 u 09:09h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

horoskop

Ovan

Uz nečiju pomoć riješićete novčane probleme. U porodici ćete razgovarati o podjeli imovine, pri čemu nisu isključena veća neslaganja. Djeca ili mlađi članovi porodice biće razlog vaše nervoze. Dajte im više slobode i prepustite im neke odluke, kako bi više razvijali samostalnost i samoinicijativu.

Bik

Nemojte biti otresiti prema partneru, ma koliko bili nervozni. Umjesto da se bunite i nadmudrujete, radije mirno porazgovarajte – rješenja će se spontano nametati. Ako ste u potrazi za novom vezom, osoba koja vas je u početku samo tjelesno privlačila, prikazaće i neke druge osobine koje će vas oduševiti.

Blizanci

Odustaćete od nekih planova i preusmjeriti energiju na ono što vam polazi za rukom. Izvjesne su poslovne promjene, možda premještaj na drugo radno mjesto, dok će nezaposlenima kursevi omogućiti da se lakše zaposle. U društvu ćete biti rado viđeni, a biće i onih koji će tražiti vaš savjet ili novac.

Rak

Odličan je dan za promjene u izgledu i načinu odijevanja, a posebno za odvikavanje od loših navika, jer ćete imati dovoljno ustrajnosti. Mlađi se nalaze u odlučujućim danima za razvoj nove veze. Mogao bi se dogoditi željeni preokret u ponašanju vaše simpatije, pa ćete shvatiti da kod nje imate šansi.

Lav

Imaćete malo vremena za lične zanimacije i odmor. Domaćice će biti opterećene kućnim poslovima, posebno ako očekuju dolazak gostiju ili ako imaju majstore u kući. Pripazite se manjih povreda i nespretnih padova. Na radnom mjestu nećete se najbolje razumjeti sa šefom, možda i pogrešno shvatiti neke njegove naredbe.

Djevica

Razmjena ideja i uzbudljive teme biće područja koja će vas privlačiti i podizati adrenalin. Strastveno ćete se boriti za svoje stavove, čime ćete mnoge zadiviti. Poruke koje ćete primati sms-om ili elektronskom poštom, unijeće uzbuđenje u vaš ljubavni život. S nekim se dopisujete i na taj način sve više otkrivate jedno o drugom.

Vaga

Mnogo toga radićete zbog drugih, ne samo da biste im pomogli nego i da biste stekli njihovo povjerenje. Mogući su neočekivani troškovi ili kvarovi u kući, koji će zahtijevati hitnu intervenciju majstora. Na poslu ćete pokazati snalažljivost i dobro ćete reagovati u situaciji koja zahtijeva pribranost i spretne ruke.

Škorpija

Romantični trenuci predstoje onima koji su u vezi. Stari će odnosi zablistati novim sjajem, ali oni koji su tek našli novu ljubav biće sigurni da je to ono pravo. Ukoliko namjeravate krenuti na put, dobro provjerite jeste li ponijeli sve što treba. Mogući su previdi zbog zaboravnosti, požurivanja i neorganizovanog spremanja.

Strijelac

Teže ćete se prilagođavati promjenama. U mislima ćete se vraćati u prošlost i izbjegavati društvo napornih ljudi. Iz neugodne ljubavne situacije pokušaćete se izvući labavim argumentima, što će vašeg partnera naljutiti. Vrijeme je da položite karte na sto i izjasnite se vezano za vašu zajedničku budućnost.

Jarac

Isticaćete se odličnim idejama i kvalitetnim rješenjima. Mnogima ćete nesebično pomagati. Predstoje vam trenuci ljubavnih spoznaja. Uprkos tome što vam mnogo toga smeta kod partnera, shvatićete da vrijedi ulagati u odnos. Večeras biste se mogli dobro zabaviti u društvu u kom ćete voditi glavnu riječ.

Vodolija

Da biste brže napredovali, poslujte na miroljubiv i popustljiv način. Svaka rasprava i svađa s neistomišljenicima oduzimaće vam dragocjenu energiju. Teže ćete pamtiti, a uzrok će biti umor. Ljubavni usponi i padovi oduzimaće vam smirenost i prisiljavati na akciju pa ćete insistirati na susretu i razjašnjavanju nejasnoća s partnerom.

Ribe

Osmijehom i veselim nastupom pobraćete tuđe simpatije i komplimente. Ljudi će se duže zadržavati u vašem društvu, upijajući vašu pozitivnu energiju. Objasnite nekome bez ustručavanja šta želite i očekujete – nećete biti odbijeni. Putovanja, odnosi s inostranstvom ili poznavanje stranih jezika područja su u kojima ćete briljirati.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-19-12-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])