Dnevni horoskop za 18.12.2014.

Objavljeno: 18. 12. 2014 u 09:26h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

horoskop

Ovan

Nekima će biti ponuđeno bolje zaposlenje ili promaknuće na postojećem radnom mjestu. U privatnom životu vodite računa o tome da ne dajete obećanja koja nećete moći ispuniti, posebno djeci. Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Iskoristite priliku da riješite sumnje i raščistite sporne stvari.

Bik

U razdoblju ste u kojem vas smiriti može jedino osjećaj da radite nešto korisno za bolju ljubavnu budućnost. Iako ćete se teže nositi s promjenama, imaćete dovoljno odvažnosti izaći na kraj s partnerom, članovima porodice ili kolegama na poslu. Slaba koncentracija zadavaće muke onima koji se bave intelektualnim radnim zadacima.

Blizanci

Pružiće vam se prilika za poslovne promjene, ali se nećete moći odlučiti. Strahovaćete od rizika i neizvjesnosti. Planete su na vašoj strani pa mjesta strahu ne trebalo biti. Razgovarajte s nekim ko je objektivniji i posavjetujte se. Ne zamjerite partneru sitne propuste i slabosti, jer šteta je da svoj odnos narušavate zbog nebitnih stvari.

Rak

Nemojte zapostavljati nijedno životno područje. Nastojte da posao ne trpi zbog ljubavi, porodica zbog posla ili partner zbog vašeg društvenog života. Dobrom organizacijom sve ćete stići. Ako ste tek upoznali osobu koja vam se sviđa, simpatije će postajati sve jače i dublje. Ugodni trenuci očekuju i one koji prolaze kroz ljubavne probleme.

Lav

Obostrana tvrdoglavost mogla bi pred kraj dana dovesti do svađe s partnerom. Iako vam to neće biti lako, pokušajte stati na loptu prije nego što u napadu ljutnje kažete nešto zbog čega ćete požaliti. Na novčanom planu savjetuju vam se ulaganja u dugoročne projekte. Mogli biste dobiti obavijest o nepodmirenim računima.

Djevica

Društveni ste i jedva ćete čekati da vas neko pozove na zabavu ili na kafu. Ukoliko imate javni nastup ili poslovni sastanak bićete izrazito uvjerljivi. Dobro su vam aspektirana i putovanja. U ljubavi nemojte komplikovati. Partner vam se otvorio do kraja, ali pogriješićete ako to iskoristite da biste ga provocirali.

Vaga

Poslovna situacija neće se bitnije promijeniti, iako ćete priželjkivati. Ipak, nećete se požaliti na dosadu. Dinamičan tempo donosi i više obaveza, ali one će biti već dobro poznate pa ćete ih obaviti rutinski. Neki će morati rješavati krupniji novčani problem. Možda ste nekome nešto dužni, pa muku mučite kako da skupite novac.

Škorpija

Naleti optimizma pomoći će da izađete nakraj sa zaostalim obavezama ili ljudima koje ste izbjegavali. Planovi se otežano ostvaruju, ali neka vas to ne pokoleba. Marljivi ste i uporni i to je sve što vam je u ovom trenutku potrebno. Ljubavni život postaće sadržajniji, posebno ako uspijete napraviti razliku između posesivnosti i prave ljubavi.

Strijelac

Pritisnuti teretom prošlosti ograničićete sami sebe u napretku. Neprestano ćete se vraćati unatrag i tražiti razloge zašto se nešto dogodilo. Iako ćete imati osjećaj da na analize samo gubite vrijeme, nećete se moći oteti utisku da ste samo na korak od spoznaje. Doista bi se moglo dogoditi da steknete dublji uvid u prirodu nekih stvari.

Jarac

Što se više budete kretali, više ćete susretati ljude s kojima vas nešto povezuje. Teme za razgovor biće neiscrpne, a vi znatiželjni i otvoreni za nova iskustva. Poslovne zavrzlame neće umanjiti vaše dobro raspoloženje, nego vas motivisati da iskažete potencijale. Razveseliće vas zbivanja tokom večeri.

Vodolija

Porast obaveza prihvataćete s dozom nepovjerenja. Ipak, jednom kada se prihvatite posla, uhvatićete ritam i brzo ga završiti. Pripazite se nepromišljenosti u sklapanju ugovora i komunikaciji uopšteno. Nalete nervoze liječite rekreacijom, unosite više tečnosti i izbjegavajte ljude koji oko sebe šire depresivno raspoloženje.

Ribe

Mogli biste otputovati ili posjetiti rođake u inostranstvu. U mnogim situacijama doći će do izražaja vaša preduzetnost i sklonost mudrim rješenjima. Ako se bavite javnim poslom, izvući ćete dobit iz jednog kulturnog ili društvenog događaja. Primaćete komplimente na račun svog šarma i privlačnog izgleda.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-18-12-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])