Dnevni horoskop za 09. 11. 2014.

Objavljeno: 9. 11. 2014 u 10:04h

Ovan

Potrudite se da se ne otvara te previše drugim ljudima. Gledajte da ugodite sebi. Provedite više vremena sa porodicom, kod kuće. Odmarajte.

horoskop date

Bik

Komunikativni ste. Nemojte previše razmišljati o novcu, nego se usmjerite na kontakte. Novčana situacija nije loša, ni zabrinjavajuća, ali nije neki dan za veću kupovinu.

Blizanci

Lijepo se osjećate, Zadovoljni ste sobom. Možete posjetiti frizera ili spremite neko omiljeno jelo danas.

Rak

Osjećate se malo bolje. Ne bi trebalo da trošite energiju na neke ljude koji Vam nisu dragi. Danas gledajte sebe i neka Vam budu najbitnije Vaše potrebe.

Lav

Umorni ste i nije Vam do posla. Usredsredite se na uživanje, gledajte filmove, slušajte muziku. Provedite vrijeme sa dragim ljudima, ne opterećujte se sitnicama.

Djevica

Družite se više sa prijateljima. Preosjetljivi ste ovih dana, ali nemojte svaku kritiku shvatati na loš način, nego bolje prihvatite kao sugestiju.

Vaga

Imate dosta posla, ali Vam je sve to opterećujuće. Nemojte previše unositi osjećanja u rad, nego se distancirajte. Provedite više vremena kod kuće danas.

Škorpija

Možete praviti planove za neki kraći put. Imate dosta planova za narednu nedjelju, ali gledajte da to ne ostane samo na idejama. Odlično ste raspoloženi i prenosite dobru energiju na druge ljude.

Strijelac

Nemojte trošiti previše novca. Danas je dobar dan da se posavjetujete sa bliskim prijateljima oko posla ili nekih planova koje imate. Imate višak energije.

Jarac

Danas ne mislite o obavezama nego se opustite uz partnera. Pozovite rođake u goste ili ih posjetite. Iskoristite dan za druženje.

Vodolija

Danas bi bilo dobro da se pripremite za posao sutra, a  ako radite, nemojte previše. Brinite više o svom zdravlju. Partner je dobra podrška za sve.

Ribe

Jedan dio dana posvetite porodici, a ostatak provedite u prirodi, u šetnji. Ne zaboravite da radite stvari koje volite, jer ćete samo tako biti zadovoljni.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-09-11-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])