Evo šta su vam zvijezde pripremile u novembru

Objavljeno: 2. 11. 2014 u 11:16h

Zima još nije ni stigla, no nema sumnje u to da je vrijeme najavljuje. No što nam najavljuju planeti i zvijezde, to je već druga stvar. Saznajte što vas čeka u novembru u mjesečnom horoskopu.

horoskop

Ovan

Potreba za materijalnom sigurnošću

Odnosi

Samci, osjećate da u vam životu nedostaje strasti i romantike, no priliku za ljubavnim ispunjenjem dobit ćete tek u drugoj polovini mjeseca. Zauzeti će se svađati oko novca, no i njima nakon 22. novembra nastupaju srećniji dani.

Novac i obaveze

Osjetićete potrebu za materijalnom sigurnošću. Nastojaćete uštedjeti nešto novca ili ćete do zarade pokušati doći kroz razna ulaganja. Povoljno je vrijeme za rješavanje mirovinskog ili invalidskog statusa.

Zdravlje i ljepota

Prva polovina mjeseca donosi probleme sa zdravljem, a mjehur, jajnici i bubrezi biće posebno osjetljive tačke.

Bik

Kriza u vezi

Odnosi

Na vidjelo će isplivati sve slabosti vaše veze. Moraćete uložiti mnogo truda i volje ako želite ostati zajedno i izgladiti nesporazume. Ako preživi ovu krizu, veza će biti stabilnija i zrelija.

Novac i obaveze

Niste zadovoljni situacijom na poslu, a posebno ako ste vezani partnerstvom, no ne donosite drastične odluke. Pričekajte još neko vrijeme i pokušajte poboljšati svoj položaj. Ako se ništa ne promijeni, krajem mjeseca prionite na smišljanje rezervnog plana.

Zdravlje i ljepota

Raspoloženje će vam kvariti česte prehlade, upale ili glavobolje. Oduprite se nervozi aktivnim načinom života.

Bliznaci

Ljubav u radnom okruženju

Odnosi

Ako ste u vezi, voljeni će se osjećati zapostavljenim. Smatraće da više pažnje posvećujete svakodnevnim obvezama, nego njemu. Usamljeni će osjetiti ljubavnu iskru prema simpatičnom radnom ili školskom kolegi.

Novac i obaveze

U poslovnom okruženju ćete se dokazati kao vrijedan i učinkovit radnik. Zbog opšteg interesa, preuzećete na sebe tuđe zaostatke. Pred nezaposlenima je prilika na koju već dugo čekaju.

Zdravlje i ljepota

Pazite na grlo, glasnice i sinuse. Pušačima se savjetuje da razmisle o odvikavanju od te štetne navike.

Rak

Nadahnuti na stvaralaštvo

Odnosi

Ljubavni život je u uzlaznoj putanji. Mogli biste se upustiti u novu vezu koja će predstavljati ostvarenje svih vaših snova. Zauzeti će biti sretni u vezi, a čak ni pokoja svađa neće umanjiti kvalitetu odnosa. Mnogi će raditi na proširenju obitelji.

Novac i obaveze

Boravak Venere u Škorpionu nadahnuće vas na kreativan rad. Pred umjetnicima, dizajnerima i arhitektima je plodonosno stvaralačko razdoblje. Nove ponude i suradnje označit će početak razdoblja financijskog oporavka.

Zdravlje i ljepota

Ključ dobra raspoloženja ležaće u aktivnom načinu života. Obnovite članstvo u teretani ili se počnite baviti nekim sportom.

Lav

Napeti porodični odnosi

Odnosi

Iscrpljivaće vas obiteljske obveze. Nećete se moći ni oko čega složiti s ukućanima pa će vaš zajednički život biti obilježen sukobima. Ljubavne veze prolazit će kroz krizu, no vladavina Strijelca koncem mjeseca pomoći će vam da iz nje izađete.

Novac i obaveze

Imate mnogo planova, no neučinkovita birokracija i manjak financijskih sredstava ograničiće vas u djelovanju. Tek koncem mjeseca stvari će se početi okretati u vašu korist. Ne sukobljavajte se s autoritetima.

Zdravlje i ljepota

Ako bolujete od hroničnih bolesti, mogli biste osjetiti pogoršanje simptoma. Nastojte voditi što uredniji način života i obavljajte redovite ljekarske kontrole.

Djevica

Novi kontakti i poznanstva

Odnosi

Društveni ste i otvoreni prema novim poznanstvima koja ćete sklapati u trgovini, školi ili fakultetu, pa čak i putem interneta. Odnos koji započne kao neobavezno druženje brzo će poprimiti romantičan predznak.

Novac i obaveze

Ljubazni i komunikativni, sjajno ćete se snalaziti u poslovima vezanim uz medije, trgovinu i rad u prosvjeti. Uživat ćete u razmjeni informacija s okolinom. Mnogima će se ukazati prilika za odlaskom na kraći poslovni put koji će im otvoriti nove mogućnosti.

Zdravlje i ljepota

U sportu i rekreaciji pronaći ćete izvrstan način za rješavanje stresa. Krajem mjeseca čuvajte se prehlade.

Vaga

Dobrodošao novčani priljev

Odnosi

Često ćete se svađati s partnerom, ponajviše oko novca ili kućnih poslova. Odnos će vam se poboljšati tek krajem mjeseca. Slobodnjaci će partnere birati glavom umjesto srcem. Želite se vezati uz nekoga tko vam može pružiti sigurnu budućnost.

Novac i obaveze

Pružiće vam se prilika da učestvujete u zahtjevnom projekta koji će iziskivati mnogo žrtve i odricanja, no donijeće financijsku korist. Odluku donesite u dogovoru s bližnjima. Konac mjeseca bit će obilježen pojačanom komunikacijom i putovanjima.

Zdravlje i ljepota

Briga o izgledu biće vam iznimno važna. Trošićete mnogo novca na skupe kozmetičke tretmane ili proizvode u želji da budete lijepi i njegovani.

Škorpion

Ljubavni preporod

Odnosi

Ljubavni život biće izvor zadovoljstva. Neko za kim potajno patite priznat će vam ljubav, što će označiti početak nove veze. Bračni odnosi bit će skladni i puni razumijevanja. Više ćete ulagati u zajedničku budućnost.

Novac i obaveze

Vrlo ste ambiciozni i mnogo razmišljate o svojoj budućnosti. Ne zadovoljavate se osrednjim rezultatima pa ćete se početi više boriti za napredovanje. Izvrsno je vrijeme za osamostaljenje ili prihvaćanje novih dužnosti.

Zdravlje i ljepota

Snažni ste i otporni pa ćete biti jedni od rijetkih koji ovog mjeseca neće biti bolesni i prehlađeni. Odlično je vrijeme za početak dijete ili upis u fitnes-centar.

Strijelac

Upuštanje u tajne veze

Odnosi

U prvom dijelu mjeseca privlačiće vas miris zabranjenog voća, no veza sa zauzetom osobom neće biti ono što ste zamišljali. Sredinom novembra ulazak Venere u vaš znak najavljuje srećnije ljubavne dane. Moguć je ulazak u novu vezu.

Novac i obaveze

Nedostajaće vam volje da se ozbiljno primite u koštac s obavezama. Najveća motivacija biće vam novac, no ako ne zarađujete dovoljno, nećete se trgati od posla. Pazite da vas nadređeni ne uzmu na zub.

Zdravlje i ljepota

Joga, pilates ili meditacija pomoći će vam da očuvate psihički mir u prvom dijelu mjeseca. Koncem mjeseca ćete ojačati i bolje podnositi stresne situacije.

Jarac

Opijeni ljubavlju

Odnosi

U vezama će biti burno i intenzivno. Svađe s voljenim izmjenjivaće se sa strastvenim pomirenjima. Pred samcima je poznanstvo s fatalnim predznakom. Osoba koja vam uđe u život u potpunosti će vam izmijeniti stavove o ljubavi i vezama.

Novac i obaveze

Sjajno je vrijeme za preuzimanje inicijative, jer će podrška planeta osigurati uspjeh svim vašim aktivnostima. Ako ste u potrazi za promjenom, ne ograničavajte se isključivo na poslove iz vaše struke. Naglašena je mogućnost korjenite promjene karijere.

Zdravlje i ljepota

Snažan imunitet pomoći će vam da izbjegnete zdravstvene smetnje. Uživaćete u sportu, a nerijetko ćete vježbajući iskušavati svoje granice.

Vodolija

Napeti međuljudski odnosi

Odnosi

Nervozu uzrokovanu poslovnim i financijskim problemima otresaćete na bližnjima. Dom bi vam mogao biti poprište svađa i sukoba, a neke bi veze mogle naprasno puknuti. Nakon 20. 11. dijalogom ćete riješiti nesporazume.

Novac i obaveze

Pred vama je stresan poslovna sedmica. Nerijetko ćete morati odrađivati prekovremene sate kako biste stigli izvršiti obaveze na vrijeme. Ne sukobljavajte se s nadređenima, jer vam izostanak njihove podrške može otežati poslovnu situaciju.

Zdravlje i ljepota

Nemojte se iscrpljivati, jer ste ionako pod stresom. Skloni ste nesanici, probavnim tegobama i problemima s pritiskom, no krajem mjeseca doći će do poboljšanja.

Ribe

Poslovanje s inostranstvom

Odnosi

Uživate veliku popularnost u društvu, a pažnju suprotnog pola osvajaćete smislom za humor. Moguće je zasnivanje veze na daljinu. Parovi će unaprijediti odnos romantičnim izlaskom ili putovanjem.

Novac i obaveze

Poslovi vezani uz trgovinu i putovanja uživaće podršku zvijezda. Mogli biste započeti saradnju ili učvrstiti postojeće odnose s inozemnim partnerima. Povoljno je vrijeme za učenje i polaganje ispita.

Zdravlje i ljepota

Dobro ste raspoloženi i ne nervirate se oko sitnica. Uživaćete u boravku na svježem zraku ili nekom društvenom sportu.

Izvor: Tportal.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/evo-sta-su-vam-zvijezde-pripremile-u-novembru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])