Sedmični horoskop (od 1. do 7. novembra 2014)

Objavljeno: 1. 11. 2014 u 11:12h

Ovan

Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno. Zaposleni u svim djelatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače.

horoskop

Bik

Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami, lako će nalaziti društvo. Sve bi moglo početi neobavezno, ali biće i rasprava. Mali pad imuniteta. U ovo doba najpreče je sačuvati zdravlje. Jesen je ćudljiva. Oprez!

Blizanci

Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojima će obje strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva. Djelovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo.

Rak

Bićete sigurni u svoja osjećanja i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticaće partnera na pozitivan stav. Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Redovno se opuštajte i dovoljno spavajte.

Lav

Vaš ljubavni život postaće tiši, diskretniji. Oni u vezama nalaziće se na sasvim običnim mjestima gdje se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla. Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro.

Djevica

Biće vam jednako važno da organizujete zajednički život, ali i to da se dobro zabavite. Neki će tješiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosjećajan zabavljač. U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni.

Vaga

Vaš ljubavni apetiti biće veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podijelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisiće kako ćete ih iskoristiti.

Škorpija

Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana  ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro. Zaposleni u samostalnim profesijama vjerovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije.

Strijelac

Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite tolerantniji. Kako sedmica bude odmicala, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju.

Jarac

Vaša energičnost i preduzetnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali, kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili srećniji. Činiće vam se da vi sve možete sami. Ipak, podrška drugih dobro će doći. Imaćete je, a nećete ni računati s njom.

Vodolija

Nesklad u ličnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro da prihvatite ono što jeste i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći. Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetićete ih intuitivno.

Ribe

Vaši lični odnosi od ove sedmice razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos. Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-od-1-do-7-novembra-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])