Dnevni horoskop za 01.11.2014.

Objavljeno: 1. 11. 2014 u 10:35h

Pročitajte šta vam zvijezde danas predviđaju…

horoskop

Ovan

Prilagodite planove drugima i obuzdajte potrebu da sve sami napravite, a da se ne posavjetujete s partnerom. Ako vam ko uputi kritiku, prihvatite je kao dobronamjeran savjet. Mlađi Ovnovi će biti posebno dobro raspoloženi pa nije isključeno da će se večeras negdje i dobro zabaviti.

Bik

Oslobodite dan od viška obaveza i posvetite se sebi, ma koliko vam neko zbog toga prigovarao. Ne računajte previše na nečiju pomoć, a niti da će vas razumjeti onaj kome se požalite. Ako ste zaljubljeni, imaćete osjećaj da druga strana nije iskrena prema vama, ali to će biti subjektivan osjećaj kojem se ne smijete prepustiti.

Blizanci

Pripremite se na dan povećanih obaveza pa čuvajte energiju za ono najbitnije. Neki bi mogli otići u posjetu rođacima ili prijateljima koji žive u drugom gradu. Mogli biste sklopiti poznanstvo putem interneta i uživati u intrigantom otkrivanju osobe s kojom se dopisujete. Brzo bi moglo doći do susreta.

Rak

Bićete nekomunikativni, pa ćete se bolje osjećati u samoći koja će vam pružati sigurnost. Podsvijest i snovi biće intenzivni, a intuicija jaka pa ćete tačno predosjećati nečije namjere prema sebi. Radovi oko kuće ili vikendice, uređenje i proširenje stambenog prostora, zamjena manjeg stana za veći i slični planovi pothvati bit će uspješni.

Lav

Činiće vam se da vam partner ne poklanja dovoljno ljubavi i pažnje. Možda ste se udaljili jedno od drugog, a da to niste ni primijetili. Učinite sve kako bi se odnos vratio na staro. Odmak od svakodnevice omogućiće vam osobit i drukčiji odnos s partnerom. Stoga je ovaj vikend idealan da se negdje zaputite i otputujete.

Djevica

Suzdržite se od nestvarnih finansijskih odluka. Partner će biti objektivniji od vas pa uvažite njegovo mišljenje. Vaše će se aktivnosti mahom vrtjeti oko druženja i razgovora s prijateljima i rodbinom. Moguć je poziv za zabavu na kojoj ćete sresti zanimljive osobe. Neki će uživati u nečijem nastojanju da vas osvoji.

Vaga

Veseliće vas okupljanja i dobro ćete se osjećati okruženi ljudima s kojima vas povezuju slični interesi. Zauzeti će uživati uz svog partnera i unijeti u odnos više romantike. Slobodnima će se sviđati neko koga često viđaju u omiljenom kafiću. Očekujete li goste, u žurbi ćete spremati stan i pripremati ručak.

Škorpija

Trudićete se izaći u susret zahtjevima ukućana. Izborite se za više slobode i vremena koje ćete moći posvetiti sebi. Želite li ostaviti dojam na osobu koja vam se sviđa, zadržite neke stvari za sebe i potaknite je da vam se otvori. Ako ste planirali dulje putovanje, dobro ćete se provesti ali i prilično umoriti.

Strijelac

Većina ljubavnih parova promijeniće nešto u svojoj vezi, planirati roditeljstvo ili brak. Bićete puni energije i optimizma. Mogli bi imati intenzivnije kontakte s bratom ili sestrom, odnosno bližom rodbinom. Vozači neka danas budu oprezni za volanom, naročito ako putuju noću.

Jarac

Mogli bi dogovoriti susret s prijateljima u svom domu ili izlazak. Slobodni će biti zaokupljeni osjećajnim životom. Oduševiće vas kvalitete osobe koju ste upoznali, pa ćete se prepustiti toku ljubavnih događaja bez ustezanja. Ako ste u braku, partner će vam prepustiti donošenje bitnih odluka.

Vodolija

Mudrim savjetom ili brzim djelovanjem bićete od velike pomoći partneru i time učvrstiti odnos. Primjećivaćete širinu u svom načinu razmišljanja i više ulagati u lični razvoj. Bićete u prilici obaviti razgovor koji će sagovorniku vratiti osmijeh na lice. Izlazak na kafu sa simpatijom mogao bi završiti prvim poljupcem.

Ribe

Slobodni će maštati o novoj ljubavnoj vezi, međutim, situacija bi se mogla zakomplikovati ako se sve prebrzo odigra. Ako imate loših iskustava iz prošlosti, nemojte time opterećivati sadašnju vezu jer partner to primjećuje. Moraćete progovoriti o onome što vas muči, kako bi druga strana shvatila da se ne radi o vašoj nezainteresovanosti za nju.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-01-11-2014/||claudebot