Dnevni horoskop za 31.10.2014.

Objavljeno: 31. 10. 2014 u 09:09h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Pravi je trenutak za napredovanje. Spremni ste uhvatiti se u koštac s problemima ili osobama koje nisu ispunile obećanja. Pred slobodnima su srećnije prilike pa će neki biti ugodno iznenađeni reakcijom osobe koja im se sviđa. Ako radite kao prevodilac ili novinar, nudi vam se izvrsna prilika koju ćete spretno iskoristiti.

Bik

Zbivanja u radnoj sredini poticaće vas na akciju te tražiti više taktičnosti u komunikaciji. Ali, bićete brzopleti i otkriti da je nešto trebalo prešutjeti. Iako novčana situacija nije beznadna, način života moraćete prilagoditi prihodima. Štednja je više nego dobrodošla. Ne zanemarujte odmor koji je nužan vašemu tijelu.

Blizanci

Prepuni ste planova i ambicija. Sami sebe tjerate prema naprijed, što vam omogućuje širenje posla i uticaja. Bitnu ulogu u vašemu braku ili započinjanju nove veze odigraće prijatelji. Oni će vas povezati sa osobom koja vam se sviđa ili će vam savjetima pomoći da bolje shvatite nešto što vam cijelo vrijeme promiče.

Rak

Nemojte proturječiti šefovima, naročito ako vam i inače nisu skloni. Sporije ćete se prilagođavati određenim promjenama, ali potrudite se. Preduzetnici bi mogli vratiti novac uložen u proširenje poslovanja. Ako idete u kupovinu ili nabavku namirnica, mogli biste se preračunati i previše potrošiti. Ipak, znaćete lukavo pokrpati nastali manjak.

Lav

Pokažite više smisla za saradnju, čak i ako vam pojedinci idu na živce. Dobri međuljudski odnosi pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Izbjegavajte posuđivanje novca i prekoračenja rokova. Bićete nesigurni u vlastite emocije. Simpatija će se doimati nezainteresovanom, što će u vama samo pojačavati žudnju za njom.

Djevica

Nedostajaće vam probojnosti pa ćete neke stvari pokušati dobiti na finoću, što se neće pokazati učinkovitim. Unesite više organizacije u poslovanje i nemojte dopustiti da situacije ovladaju vama. Postavite se odlučno. Davaćete prednost strategiji pred spontanošću i nećete olako otkrivati svoje želje i osjećaje.

Vaga

Neke stvari neće više biti iste. Osjetićete svojevrsno buđenje i potrebu da sve o čemu ste razmišljali i planirali u poslednje vrijeme i ostvarite. Mnogo uzbuđenja prirediće vam porodična i poslovna zbivanja. Često nećete znati čemu biste dali prednost. U poslu će presuditi iznenadna prilika koju ćete ugrabiti ako ste brzi i spretni.

Škorpija

Osjetićete pad koncentracije pa se nemojte zatrpavati poslom, jer ćete ga teško završiti. Jedni će rješavati stambeno pitanje ili ulagati u nekretnine, drugi će imati napete odnose s ukućanima. Neko će od vas tražiti novac ili vam pokušati naplatiti uslugu po višoj tarifi. Ne dajte se navući na “tanak led”.

Strijelac

Bavljenje djecom, mladima, društvenim događanjima i sportskim aktivnostima danas je od velike važnosti svim strijelcima. U ljubavnim odnosima pratiće vas sreća – zavodićete bez previše riječi. Izvjesna su kraća putovanja ili pregovori o ključnim poslovnim interesima. Saradnici će vam nesebično pomoći ako se nađete u nekoj neprilici.

Jarac

Dobro ćete se nositi s problemima. Hrabro ćete izdržati sva iskušenja, bilo poslovna ili privatna. Mudrim odlukama stavićete stvari na svoje mjesto. Dobrom komunikacijom spretno ćete rješavati zategnut odnos s partnerom. Mogli biste darovati vrijedan dar osobi do koje vam je posebno stalo.

Vodolija

Iako ćete čeznuti za pravim odmorom mogli biste se odazvati pozivu za izlazak, dobro se zabaviti i pritom zbližiti sa šarmantnom osobom. Bićete dobro organizovani i inteligentno pristupati ograničavajućim okolnostima. Prilagodićete se očekivanjima šefova, a izlazićete na kraj i s ljubavnim izazovima.

Ribe

Neke će se okolnosti i situacije smjenjivati velikom brzinom pa ćete imati utisak da ne možete na bilo šta uticati i da ste nemoćni. Nećete na jasan način izražavati emocije i potrebe pa bi vas neko mogao pogrešno shvatiti i nenamjerno uvrijediti. Bićete ranjivi i vrlo osjetljivi. Ni razgovor s partnerom neće baš dobro proći zbog vaše osjetljivosti i ranjivosti.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-31-10-2014/||claudebot