Dnevni horoskop za 30.10.2014.

Objavljeno: 30. 10. 2014 u 09:09h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskopski znaci

Ovan

Obratite pažnju na svaki detalj ili situaciju koja bi vas mogla uznemiriti. Dođe li do otuđenja u braku, potrudite se da odmah reagujete i s partnerom razjasnite nejasnoće. Ne dopustite da prerastu u krupan problem koji ćete poslije teško moći riješiti. Odmaknite se od ljudi koji vas gnjave svojim problemima, a nikad ne pitaju kako je vama.

Bik

Borbenog ste duha. Ostvarite ideje o kojima razmišljate; okolnosti će se posložiti vama u korist. Neki će ponovo uspostaviti kontakt s osobom iz inostranstva ili drugog grada i planirati skori susret. U ljubavnim vezama mogući su usponi i padovi koji, koliko god da su neugodni, s druge strane drže vaš odnos u stanju dinamike i uzbuđenja.

Blizanci

Svoju dobru koncentraciju usmjerite na posao, posebno ako je vezan za medije, trgovinu i komunikacije. Prilike za povećanje zarade pojaviće se kroz prijedloge bliskog prijatelja. Kod nekih bi se moglo aktulizovati pitanje nasljedstva ili osiguranja. Moguć je dogovor s bankom oko reprogramiranja vašeg zajma.

Rak

Opterećeni ste brigama, ali ne smijete se tome prepustiti i postati depresivni. Ukoliko se počnete malo više analizirati, shvatićete da problem nije toliko velik da se ne bi mogao riješiti, barem s vremenom. Na vidjelo bi mogla izaći glasina o vama koja će vas iznervirati. Nepotrebno, jer ako se tome prepustite samo ćete dublje uroniti u nervozu.

Lav

Nemojte dopustiti kolegama da svoje neizvršene zadatke prebacuju na vas. Iako će vam kreativnost biti na visini, držite se podataka i brojki radije nego da se oslanjate na improvizaciju. Nezaposleni bi mogli naći novi izvor prihoda. U tome će vam pomoći prijateljske veze. Neki će posjetiti doktora i riješiti zdravstveni problem.

Djevica

Mogli biste se upustiti u vezu koja će vam donijeti mnogo zadovoljstva. Shvatićete da vam okolnosti idu na ruku i da vaša uloga u životu simpatije postaje sve važnija. Mogli biste razviti vrlo čvrst odnos s osjećajem da je to ono pravo. Usmjerite svoju kreativnost na jedno područje, jer ćete se u protivnom izgubiti u mnoštvu interesa.

Vaga

Ako vas često boli glava, možda ste umorni i neispavani. Niste ni svjesni koliko ste se zbog posla udaljili od porodice i svih onih malih i lijepih stvari koje čine život. Ne nervirajte se ako se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili, jer će na kraju sve biti dobro. Ako budete aktivni, moći ćete srediti neke zaostale poslove, ali ne pretjerujte.

Škorpija

Bićete otvoreniji za promjene, što uključuje češći kontakt s inostranstvom ili širenje duhovnih spoznaja. Upoznaćete nove ljude, proširiti svoje znanje i mnogo naučiti. U ljubavi bi vas mogao oboriti s nogu zreli šarm starije osobe. Ne dopustite da predrasude i glasine utiču na vaš ljubavni izbor.

Strijelac

Bićete vješti u organizaciji i temeljiti u ostvarenju svojih planova. Očekuju vas povećani troškovi vezani za stan, djecu i članove porodice. Susretaćete zanimljive ljude, a moguć je i početak uzbudljivog flerta. Ako zbog toga osjećate zbrku u glavi i ne znate šta želite, odgovor ćete teško naći ako se ne prepustite emocijama.

Jarac

Malo toga će se odvijati na željeni način, ali nećete dopustiti da vam to pomrsi planove. Izvrsno ćete se prilagođivati novim okolnostima. Razmišljajte izvan uobičajenih okvira i sagledajte svoj posao iz drukčije perspektive. Pretresite svoju poslovnu situaciju, čak i ako iz tog promišljanja ne proizađu nikakve promjene.

Vodolija

Naglasak je na vašem unutrašnjem životu i previranjima. Potištenost i tjeskobu najbolje ćete odagnati u razgovoru s partnerom. On će vas najbolje razumjeti i dati dobar savjet, posebno ako su vaši problemi vezani za posao. Mnogo vam znači nečije izvinjenje ili odlučnost da po svaku cijenu ispravi nedavni propust.

Ribe

U ljubavi bi vam moglo naglo krenuti. Privući će vas osoba koja ima slične poglede na svijet kao i vi. Vezani će biti u drugačijem raspoloženju – ne krivite partnera za svoje greške. Dan je odličan za takmičenje i sportske aktivnosti. Dobri rezultati čekaju vas u svim fizičkim aktivnostima, takmičenjima ili prezentacijama.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-30-10-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])