Dnevni horoskop za 22.10.2014.

Objavljeno: 22. 10. 2014 u 09:08h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Očekuju vas prolazne teškoće zbog isprekidanih misli i lošeg pamćenja. Nemojte se pretjerano isticati – pritajite svoje akcije i namjere. Previše ćete se baviti tuđim životima i pikanterijama koje vas se uopšte ne tiču. Nemojte okolo širiti neprovjerene informacije, jer bi vam neke osobe to mogle zamjeriti. Više se krećite i budite na vazduhu.

Bik

Pojačaće se vaša emotivna nesigurnost. Zapitajte se ispunjava li partner vaša očekivanja i nade. Ako je odgovor negativan, možda je vrijeme za promjene i otvoren razgovor. Mogli biste se posvetiti čišćenju, možda čak i krećenju ili sitnijim popravkama po kući. Za neke zahtjevnije zahvate ipak angažujte majstore.

Blizanci

Uživaćete u društvu osobe suprotnog pola, ali nemojte se prebrzo opuštati i otvarati svoje karte. Pričekajte neko vrijeme da stvari sjednu na svoje mjesto, da se bolje upoznate i doznate nešto o prošlosti osobe koja vam se sviđa. Ako ste zaljubljeni u nekoga na radnom mjestu, ta bi se ljubavna priča mogla aktivirati.

Rak

Izvjesna su kašnjenja, odgode ili manjak koncentracije. Poslovi se neće odvijati na željeni način – nemojte se isticati i gurati tamo gdje vam nije mjesto. Ako se namjeravate družiti s rodbinom, izbjegavajte one članove porodice s kojima se ne slažete, jer je izgledno da će doći do svađe. Moguće su tegobe sa zglobovima.

Lav

Upoznaćete zanimljive ljude koji će mijenjati vaš način razmišljanja. Samci, imaćete uspjeha kod suprotnog pola pa se može dogoditi pustolovina. Mogla bi se rasplamsati ljubav s osobom koja vas do sada nije primjećivala. Ako imate ispit ili usmeno izlaganje bićete veoma uspješni.

Djevica

Posvetite se aktivnostima vezanima za medije, marketing, trgovinu, putovanja te sve poslove za čiji je uspjeh potrebna vještina komunikacije i spretnost u međuljudskim odnosima. Raspolagaćete jakim argumentima i uvjeriti šefove u opravdanost svojih zahtjeva. Moguć je priliv novca, poklon ili ljubavna izjava koja će vas oduševiti.

Vaga

Intenzivna komunikacija s okolinom podići će vam samopouzdanje. Osoba koju smatrate sporednom u svojoj sredini, mogla bi se pretvoriti u vrlo bitnu poveznicu s velikim poslom koji bi vas mogao čekati u budućnosti. Simpatija koja vas je u dosad ignorisala, odjednom bi vas mogla ponovno nazivati i udvarati vam se.

Škorpija

Biće osjetljivi pa izbjegavajte potpisivanje ugovora, putovanja te važnije aktivnosti i poslovne dogovore. U odnosima s klijentima ili partnerima moraćete voditi više računa o onome što pričate. Osoba iz prošlosti mogla bi se ponovno pojaviti u vašem životu. Ukoliko shvatite da je niste preboljeli, odlučićete pružiti joj novu priliku.

Strijelac

Osjećaćete se dobro i osvajati okolinu dobrim raspoloženjem. Svoj idealizam i maštu ubacićete u sve što budete radili. Bićete uključeni u zbivanja i promjene u životima prijatelja, rođaka i opštenito ljudi s kojima ste intimno povezani. Mogli biste se prikloniti timskom projektu i pokazati da imate odlične organizatorske sposobnosti.

Jarac

Porodična zbivanja iziskivaće više opreza. Ne budite strogi prema djeci i ne očekujte previše od sebe i bližnjih. Porast obaveza izložiće vas pritisku. Obavljaćete nekoliko poslova istovremeno ili biti izloženi previsokim očekivanjima nadređenih. Pomišljaćete na promjenu radnog mjesta, ali morate dobro razmisliti o tome.

Vodolija

Bićete u prilici drugima pokazati svoje znanje, vrijednost i talente. Usmjerićete energiju na obrazovanje, rad i razgovor s intelektualcima, a možda i planirate kraće putovanje u inostranstvo. Bićete vješti na riječima i svojim sugovornicima ulijevati povjerenje. Za volanom i pri rukovanju mašinama budite oprezni.

Ribe

Ako vas očekuje mnoštvo obaveza, budite aktivni od ranog jutra, ne gubeći vrijeme na poslove koji nisu prioritetni. Poslijepodne pripazite na novac, pokretnu imovinu i važne dokumente. Ako pronađete mir u sebi, shvatićete da je bolje neke ljude i situacije pustiti na miru. Nemojte dopustiti da vas drugi previše opterete svojim brigama.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-22-10-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])