Dnevni horoskop za 21.10.2014.

Objavljeno: 21. 10. 2014 u 09:09h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Mogla bi vam se dogoditi simpatija na radnom mjestu ili ćete s kolegom nakon posla otići na kafu. Vezani će shvatiti da su se njihova očekivanja promijenila, ali partner vas u tome neće zdušno pratiti. Vi ćete biti za društvo i putovanja, dok će njemu više odgovarati bračna rutina, sigurnost i udobnost.

Bik

Posvetite se hobijima, poslovima koji iziskuju kreativnost i originalna rješenja. Vjerujte svojoj intuiciji. Imaćete koristi od minulog rada, napora i ulaganja. Neko će vam uzvratiti uslugu ili vam se posebnim gestom zahvaliti na pruženoj pomoći.

Blizanci

Brinuće vas narušeni odnosi s ukućanima. Uzrok mogu biti generacijske razlike ili nečija nepopustljivost koja vas dovodi do ruba strpljenja. Partner će biti više orjentisan na svoju porodicu nego na vas, ali nemojte mu zamjeriti ako se dosad nije tako ponašao. Nešto ga muči i treba mu vaša podrška i razumijevanje.

Rak

Uspješno ćete riješiti razmirice s onima s kojima ste u svađi. Sve više ste cijenjeni i traženi pa opravdano raste vaše samopouzdanje. Čak i ako vam je partner od onih svojeglavijih, primijetićete da je tolerantniji i staloženiji. Mogućnost putovanja, kao i sve aktivnosti vezane za komunikacije i trgovinu su istaknute i uspješne.

Lav

Ukoliko očekujete novi posao, možda će biti potrebno da se doškolujete ili pohađate kurs. Kada je ljubav u pitanju, lako ćete sticati naklonost drugih. Mogla bi planuti ljubav s nekim koga poznajete, a simpatično nadmudrivanje i dvosmislene izjave biće okidač strasti. Posvetite pažnju zdravlju – obavite pretrage!

Djevica

Planiraćete nove projekte, angažovano djelovati na njihovom osmišljavanju i pokretanju, što bi moglo iziskivati i dodatno obrazovanje ili usavršavanje. Odredite sebi jedan cilj i prionite na njegovo ostvarivanje. Ono što započnete donijeće rezultate u skoroj budućnosti. Proglasite rat štetnim navikama!

Vaga

Već od jutra ćete biti umorni i razdražljivi pa ćete jedva čekati kraj radnog vremena. Nastojte uraditi što morate. Partner će vas pritiskati svojim emotivnim prohtjevima. Moraćete mu riječima objasniti da ga volite, iako smatrate da mu to svojim ponašanjem dovoljno pokazujete. Na poslu ćete se posvađati sa strankom ili šefom.

Škorpija

Iskoristite svaku priliku da produbite komunikaciju s prijateljem – mogli biste otkriti šta ga muči i pomoći svojim oštroumnim zapažanjima. Lakše nego inače izražavaćete svoje emocije ili dati obećanje koje bi vam ljubavni život moglo usmjeriti u novom pravcu. Partneru ćete biti neodoljivi pa će vas češće privlačiti u svoj zagrljaj.

Strijelac

Nemojte dopustiti da vas pojedinci isprovociraju i ne nasjedajte na neprovjerene glasine o sebi. Preosjetljivi ste pa biste i dobronamjernu kritiku mogli doživjeti kao napad na sebe. Pokušajte izbjeći sva suprotstavljanja, jer se nećete znati odbraniti. Odmicanje od osoba koja vam ne odgovaraju biće najbolje rješenje.

Jarac

Ozbiljnije ćete razmišljati o svojoj budućnosti i biti u potrazi za novim prilikama. Kod jednih će se probuditi zanimanje za duhovno područje kojim možete obogatiti život, a drugi će razmišljati o životu u inozemstvu. Prijatelj će vam otvoreno progovoriti o svojim intimnim problemima, računajući na vašu pomoć ili moralnu podršku.

Vodolija

Idealno je vrijeme za promjene pa nemojte čekati da se nešto dogodi samo od sebe. I drugi kao i vi imaju ambicije, pa vas mogu u nečemu i preteći. Uhvatite se u koštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s razlozima neslaganja.

Ribe

Nešto ćete u svom životu mijenjati, prilagođavati se, možda čak i promijeniti mjesto prebivališta. Radije prespavajte neke odluke, jer u želji da sve što prije riješite, mogle bi vam promaći sitnice koje će se poslije pokazati bitnima. Partner neće imati previše sluha za vaše potrebe i želje, ali možda je samo neraspoložen.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-21-10-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])