Sedmični horoskop (od 18. do 24. oktobra 2014)

Objavljeno: 18. 10. 2014 u 10:03h

Ovan, 21.03 – 20.04

U narednom periodu funkcionisaćete pod utiskom značajne vijesti. Ona će biti dobra ili loša, u zavisnosti od zasluge. Dobro se dobrim vraća i obrnuto. Niste radno orijentisani. Okrenuti ste drugim stvarima, daleko ljepšim, tako da su poslovi u zastoju. Biće dana za megdana. Ne sekirajte se! Savjet: Pokušajte da se racionalnije odnosite prema novcu.

nedjeljni horoskop

Bik, 21.04 – 20.05

Konfliktna situacija od vas zahtijeva da preuzmete rizik i izaberete pravi, ali i jedini mogući put. Diskutabilno je, međutim, koliko ste u stanju da to učinite? Mogući su problemi sa srcem, koji su samo posljedica disfunkcije drugih organa. Ukoliko primijetite smetnje, ne oklijevajte, već krenite u akciju. Nervoza!

Blizanci, 21.05 – 20.06

Ukoliko ste naučili životnu lekciju i shvatili da se sve, i dobro i loše, ponavlja – biće vam sjajno. U protivnom, lupaćete glavu o zid. Trebalo bi da se urazumite. Energija koja vas trenutno zapljuskuje donosi vam vitalnost na svim poljima, pa i na ljubavnom. Možda Ovan uspije da probudi vaše uspavane strasti?

Rak, 21.06 – 20.07

Od vas se očekuje da maksimalno kontrolišete sopstvene postupke, jer će okolina pokušavati da vas na svaki način izbaci iz ravnoteže. Bićete pobjednik. Poslovi kojima se bavite trenutno su krenuli. Donose materijalne rezultate. Naredni dani su odlični za učenje, bavljenje psihološkim temama, sticanje mudrosti.

Lav, 21.07 – 21.08

Na sebe ste svalili više obaveza nego što ste u stanju da izdržite, pa očekujte “pucanje po svim šavovima”. Uostalom, tražili ste – gledajte! Malaksalost je posljedica pada imuniteta. Ukoliko osjetite bolove u predjelu gornjeg dijela leđa, u pitanju su jetra i žučna kesa. Savjet: Morate se suočiti sa problemom i pokušati da ga eliminišete.

Djevica, 22.08 – 22.09

Funkcionišete u idealističkom maniru. Još ako uspijete da se ne razočarate – biće sjajno. Zadovoljite se sopstvenom prednošću u izvjesnoj situaciji. Sa partnerom ste u potpunosti zadovoljni. Nemate namjeru da ga mijenjate. Najviše vam odgovaraju Lavovi i Strijelci. Vatreni znaci griju vas oko srca.

Vaga, 23.09 – 22.10

Skladno funkcionišete sa okolinom, porodicom i prijateljima. Oni vam pomažu da se dobro osjećate i uživate u svakom trenutku. Napredak je neminovan. Postoji mogućnost da neke poslove obavljate u kući i da na taj način popravite budžet. Ipak, prihodi su i dalje manji od rashoda. Savjet: Zbog nepromišljenosti su moguće i nevolje.

Škorpija, 23.10 – 22.11

Uživate u svim lijepim stvarima: ljubav, sreća i harmonija na sve strane. Pokušavate da napravite idola, što nije poželjno. Srećni ste i zadovoljni, te samim tim i zdravi. Jedine opasnosti su inertnost i ljenost. Poželjna je fizička aktivnost u vidu sporta i rekreacije. Savjet: Ne kupujte stvari koje vam nisu neophodne.

Strijelac, 23.11 – 20.12

Ukoliko uspijete da budete mudri, manje pričate, a više konkretno radite na ostvarenju zadatog cilja – šanse za uspjeh biće veće. Namćorasti ste i asocijalni, što partneru nikako ne odgovara. Kupuje vam poklone, čini sve da vam izmami osmijeh, ali slaba vajda. Kinjite ga! Savjet: Stvarnosti se ne treba plašiti, već se sa njom valja uhvatiti u otvorenu borbu.

Jarac, 21.12 – 19.01

Okolina vas intenzivno povređuje. Eto razloga za krajnje negativan stav koji vas ovih dana obuzima. Ukoliko se budete distancirali, postoji šansa da ublažite nezadovoljstvo. Materijalni gubitak negativno utiče na motivaciju. Osjećate da su vas gotovo svi iznevjerili, saradnici posebno. Krivac je uvijek neko drugi.

Vodolija, 20.01 – 18.02

Zahvaljujući enormnim količinama optimizma i duševnoj snazi, postići ćete čuda. Oslušnite intuiciju; ona vas opominje i ukazuje vam na to u kom smjeru valja krenuti. Preosjetljivost je čisto subjektivne prirode. Sukobi sa prijateljima, bez vidljivog opravdanja – mogu dovesti do psihičkog nezadovoljstva.

Ribe, 19.02 – 20.03

Harmonični ste sa samim sobom, pa i sa drugima. Ukoliko mislite da horoskop griješi, znajte da pripadate nižem tipu znaka, koji je okrenut isključivo materiji. Zanemarujete ovaj segment života, jer vam druge stvari odvlače pažnju. Karijera je u pitanju, a ljubav može da pričeka. Vodolija vas intrigira. Savjet: Harmoniju sa drugima postižete koristeći razne meditativne tehnike.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-od-18-do-24-oktobra-2014/||claudebot