Dnevni horoskop za 21. septembar

Objavljeno: 21. 9. 2014 u 10:48h

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma intrigantna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usljed nedovoljne motivisanosti. Potrebno je da se aktivirate na društvenom planu i da se posvetite onome što vam je trenutno prioritet.

horoskop

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mnogi se oslanjaju na vas a i vi imate na koga da se oslonite jer je Mjesec u večernjim satima u Djevici. Neko će vam komplimentima dati na znanje da mnogo toga očekuje od vas. Sa Marsom u Strelcu ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Vjerujete da ste na pravom putu da uradite ono što je za vas najbolje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Prilično se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe ubijedili da bi trebalo da što pre donesete odluku koja se odnosi na vašu karijeru u medijima ili u poslu sa strancima.Osjećate se zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente.Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što želite.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Trudite se da dobijete na vremenu kada je u pitanju donošenje odluke u vezi sa poslom sa Djevicom. Dobro se osjećate u društvu osobe koja podstiče vaše ambicije. Nekome je stalo da vas ima za prijatelja i vjerovatno ćete željeti da se prilagodite novim uslovima rada, naročito kada je u pitanju posao u medijima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika ali pozicija najtamnije faze Mjeseca čini vas sklonim promjenama raspoloženja. Vjerujete u mogućnost dobrog ishoda posla.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Dan je povoljan zbog tranzita Mjeseca koji vam podstiče da tražite neka nova rješenja za svoje probleme ili projekte,naročito ako vam je za posao potrebna inspiracija. Veći ste optimista nego prethodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas iznevjeri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzit Mjeseca čini vas previše nestrpljivim i kolebljivim a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani.Pretjerana diskretnost i izvjesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije. Imate utisak da neko radi protiv vaših interesa.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

U očekivanju ste prijatnih vijesti od nekog koga ste skoro sreli i razgovarali o nekom važnom poslu. Jarac ili druga Škorpija zainteresovaće se za vaše ideje.Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom.Dobijate priliku da se sretnete sa Rakom.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je u posljednje vrijeme počeo da se okreće prema jednoj Vodoliji ili Strijelcu a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi kada je u pitanju saradnj asa sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promjenljivog raspoloženja. Najtamnija faza Mjeseca i vama donosi mogućnost razgovora o novom poslu od koga očekujete dobru zaradu ali samo ako to bude sa jednim Blizancem ili Djevicom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Vjerujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete, moguće da se radi o jednoj Vodoliji, Djevici ili Lavu a koja najvjerovatnije živi u inostranstvu. Kod vas u horoskopu izuzetno je naglašena komunikacija sa strancima.Trudite se da napravite dobar izbor kada je u pitanju zajednički posao sa jednom Škorpijom kojoj želite da nametnete svoju volju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Lavom ili Strijelcem oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primijeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da raditie. Nekome je stalo da vas ubijedi u ono što vam je veoma bitno za vašu karijeru.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Mjesec u najtamnijoj fazi donosi vam mogućnost uspjeha u radu sa Djevicama ili Rakovima ili u okviru ekonomije naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspjeh. Potrebno je da se sretnete sa Jarcem ili Bikom radi dogovora oko puta.

Izvor: Conopljanews

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-21-septembar/||claudebot