Sedmični horoskop (od 20. do 26. septembra 2014)

Objavljeno: 20. 9. 2014 u 11:22h

Ovan, 21.03 – 20.04

Ove sedmice dešavaće se drastične promjene. Posljedice mogu biti nepredvidive, bilo da su materijalne ili zdravstvene. Promjena posla ima veze sa inostranstvom. Zabrinuti ste zbog zakašnjenja projekta. Sami ste krivi, jer niste reagovali pravovremeno. Ukoliko doživite materijalni gubitak, budite svjesni toga da je novac energija koja cirkuliše.

nedjeljni horoskop

Bik, 21.04 – 20.05

Funkcionišete na grubom materijalnom nivou, što znači da se bavite samo onim stvarima od kojih imate koristi. Ne opterećujete se sitnicama. Moguće su promjene. Kod muškaraca je u pitanju digestivni trakt, a kod ženskih pripadnika znaka ginekološke smetnje. Vidi se da se ponašate u skladu sa okolnostima.

Blizanci, 21.05 – 20.06

Situacija zahtijeva prilagođavanje, pa ukoliko u tome uspijete, neće biti problema. Ali, ako tvrdoglavo pokušate da nastavite po starom, svašta će se dogoditi. Sa Vagom, htjeli to ili ne, nastupaju lijepi trenuci. Ne pokušavajte da pričate, već pokažite šta osjećate na djelu. Znate šta ona voli, pa joj to i pružite.

Rak, 21.06 – 20.07

Uporno nastojite da napravite preokret u životu, ali ide teško. Narednih dana očekuje vas mnogo žrtvovanja i nerviranja, pa se naoružajte strpljenjem. Samo istrajnošću možete obaviti zadatke. Na materijalnom planu vam ne cvjetaju ruže, pa se okrenite duhovnosti. Uskoro dolaze bolji dani.

Lav, 21.07 – 21.08

Naredni dani od vas iziskuju strpljenje i mudrost. Pošto ovih osobina imate u izobilju, ponašajte se u skladu sa sopstvenom prirodom. Zdravlje je dobro, ako se izuzmu smetnje nervne prirode. Ukoliko radite na jačanju svijesti o sopstvenim vrijednostima, biće sve u redu. Ukoliko se pojave nedoumice, ne libite se da potražite savjet iskusnije osobe.

Djevica, 22.08 – 22.09

Sumnjičavost i strah od neuspjeha mogu vas nakratko paralisati. Nemate razloga da unaprijed strahujete, jer je pred vama izuzetan period. Lav vas naprosto izluđuje. Kreće u direktan napad. Pošto vam se sviđa, pristajete na sastanak. Oprezno, on se kreće na više kolosjeka. Savjet: Ne dozvolite da vas izda strpljenje, da započeto ne završite.

Vaga, 23.09 – 22.10

Originalnošću i novim idejama šokirate okolinu. Nije ni čudo što ste glavni u svakom društvu. Otvoreni ste za nova iskustva. Prijaju vam svi poslovi koji ne prljaju ruke. Akcenat stavljate na intelektualne probleme, ali i planove za nove aktivnosti. Kontakte sa okolinom svedite na razumnu mjeru.

Škorpija, 23.10 – 22.11

Novonastali događaji utiču na to da želite da se distancirate. Bez razloga vas hvata panika. Smirite se – rješenje će doći. Planirate nove poslovne aktivnosti. Pošto svojim ponašanjem kočite stvari, u nezavidnoj ste situaciji. Izbjegavajte timski rad. Ukoliko više vremena provedete u prirodi i meditaciji, napredovaćete u karijeri i biti zdraviji.

Strijelac, 23.11 – 20.12

Izuzetno uspješan period na svim poljima. Ne odgađajte početak i ne donosite pogrešne zaključke. Biće bolje nego što ste očekivali. Pod uslovom da ste našli sklad sa prirodom, baveći se rekreacijom, bićete u odličnoj kondiciji. Ako niste, razmislite. Savjet: Kolebljivost i pričljivost može blokirati povoljne prilike.

Jarac, 21.12 – 19.01

Bićete u vrhunskoj formi, pod uslovom da ste okruženi lijepim stvarima. Družite se i šarmirate sve oko sebe izraženim smislom za humor. Lav vas naprosto očarava. Ne možete da ga izbijete iz glave. Pošto se radi o prolaznoj avanturi, iskoristite je do kraja. Uživajte u trenutku.

Vodolija, 20.01 – 18.02

Narednih dana srce vlada glavom. Neka vas stoga ne začude kiksevi, svađe i nesporazumi. Stagnacija je neminovna. Sve kasni, zarada posebno. Nemojte se nervirati, jer ćete uskoro riješiti poslovni problem. Morate povesti računa o tome šta pričate. Posljednjih dana ste pretjerali, pa lako možete navući nevolju.

Ribe, 19.02 – 20.03

Ušli ste u period aktivnosti i rasta. Rješavate da više vremena provodite u društvu, ali i u prirodi. Puno lijepih stvari dešava se upravo ovih dana. Možda ste zbog toga napeti? Niste očekivali toliko uzbuđenja. Joga i meditacija pomažu. Savjet: Stičete nova, uglavnom pozitivna iskustva. Ne tražite dlaku u jajetu.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-od-20-do-26-septembra-2014/||claudebot