Dnevni horoskop za 18.09.2014.

Objavljeno: 18. 9. 2014 u 09:10h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Raspoloženi ste za izlaske i druženja. U ljubavi ćete se pokazati strastvenijima nego inače, otvorenije pokazujući svoju seksualnost. Razmišljaćete ili barem sanjariti o pustolovini s osobom koju kratko poznajete. Šefovi će se u velikoj mjeri oslanjati na vas, možda vas i opteretiti poslom, ali sve ćete uspjeti obaviti na vrijeme.

Bik

Trebaće vam vremena da sve dovedete u red, ali idite za svojim ciljem koji nije daleko. Na svom putu osjećati ćete manje krize, ali one će biti tu samo da bi vas ojačale. Porodična dešavanja i obaveze pridonijeće vašem nezadovoljstvu, ali uveče će pritisak početi popuštati pa će među ukućanima biti više mira.

Blizanci

Poslovne aktivnosti mogle bi zahtjevati više kretanja, češće promijene mjesta boravka ili kvalitetni nivo pismenosti, odnosno komunikativnosti. Neki među vama odlučiće se za kraću edukaciju, kojom će steći znanje potrebno za obavljanje određene vrste posla. Popodne biste mogli osjetiti izraženiji pad energije.

Rak

Uspješno ćete riješiti neka finansijska pitanja, a računajte i na povećane prihode. Planirate li kupovinu vrijednih stvari, krenite u akciju jer ćete naći baš ono što tražite. Na ljubavnom planu izložićete se riziku. Mogli biste završiti u zagrljaju osobe koja nije spremna na ozbiljnu vezu. O svemu prije dobro razmislite.

Lav

Pratiće vas sretne okolnosti, a vaša narasla inicijativa omogućiće vam da ostvarite planirane poslove. Neiscrpna kreativna energija uz dozu praktičnosti može unaprijediti vašu sadašnju poslovnu situaciju. Pružićete mudar savjet prijateljskoj osobi, koja ima porodičnih ili nekih drugih problema.

Djevica

Činiće vam se da su vam ljubavne lađe potonule, iako bez razloga. Nedostajaće vam elana, posebno ako je vaša veza na prekretnici. Ne donosite odluke i suzdržite se od komentara. Prestanite da imate potrebu da držite sve pod kontrolom. Neka vas ne živcira činjenica da ne možete uticati na slijed dešavanja. Uveče vam se vraća dobro raspoloženje.

Vaga

Bićete podrška partneru i istovremeno u njemu dobivati željeni oslonac. Rezimirat ćete prošle događaje i s novim optimizmom gledati na budućnost. Trenutke samoće ispunićete dubljim razmišljanjima. Više pažnje posvetite zdravlju, a bavljenje sportom pomoći će da lakše odbacite loše navike.

Škorpija

Ne tražite u poslu utjehu od teškoća koje vas muče. Suočite se s posljedicama nedavnih postupaka, što god to bilo. Posvetite više pažnje starijem rođaku kojem možda treba vaša pomoć. Slobodnima ne preporučamo rizične poteze. Ostanite na udaljenosti, čekajte potez druge strane i biće vam jasnije šta trebate učiniti.

Strijelac

Planeti vam omogućuju da uživate u čarima veze, flerta ili noćnog života. Okolnosti će vam pomoći da se izvučete iz loše veze te uživate u saznanju da ste drugima poželjni. Ipak, mislite na budućnost i ne podliježite šarmu osoba površnih osjećaja. Dan je pogodan i za putovanja, kontakt sa nekim iz inostranstva ili polaganje ispita.

Jarac

Osjetite li malaksalost nemojte previše brinuti. Mali predah biće potpuno dovoljan da se vaš organizam opet vrati u normalu. Prionite na ostvarivanje onoga što vam je doista važno, ne bavite se sporednim stvarima. Ako ste stariji, mogli biste razmišljati o nekom poslu sa strane s kojim biste riješili finansijske probleme.

Vodolija

Previše ste zaposleni i ne nalazite vremena za druženje i za ljubav, a to šteti vašoj vezi. Dan je odličan za razgovore s partnerom, pa započnite razgovor s kojim ćete razjasniti nedoumice koje su vas mučile. Preuzećete na sebe porodične dužnosti, a vidljivo je i vaše povećano žrtvovanje za djecu, rođake i ukućane.

Ribe

Planeti upućuju na komunikativni nered u međuljudskim odnosima. Članovi porodice trebaće vas u najnezgodnijem trenutku, pa ćete im teško moći objasniti da ste u gužvi. Ne zanemarujte značaj odmora i opuštanja. Ne izlazite iz kuće bez zdravog i kaloričnog doručka, jer će vam trebati energije za ovaj prilično zahtjevan poslovni dan.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-18-09-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])