Dnevni horoskop za 16.09.2014.

Objavljeno: 16. 9. 2014 u 09:23h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Ako vam se pruži prilika da u nečemu dokažete svoje sposobnosti, odmah se prihvatite posla. Organizujte se tako da odgodite sve što nije prioritet. Ako niste zadovoljni bračnim odnosom, stavite partneru to obzirno do znanja. Možda druga strana ni ne sluti kakve vas sumnje muče. Razgovarajte u četiri oka.

Bik

Možda ćete biti pritisnuti finansijskim brigama ili otplatom zajma – štednjom se borite protiv troškova. Nemojte ići u novčani minus ako za to nema većeg razloga. Na vaš ljubavni život prevelik uticaj imaju roditelji. Partner će vam za to prigovoriti, ali proći će još vremena dok to i sami uvidite.

Blizanci

Odgovaraće vam inventivni i dinamični poslovi, a srećne ruke bićete i ako razmišljate o promjeni radnog mjesta. Druželjubivi ste i lako pronalazite zajednički jezik s različitim ljudima. Zahvaljujući tim osobinama, doznaćete mnoge korisne informacije. Vaša originalnost i kreativnost privući će osobe koje prepoznaju kvalitetu.

Rak

Mogući su problemi s roditeljima pa će doći do težeg uspostavljanja skladnih odnosa. Roditeljske savjete doživljavaćete kao naređenja pa ćete im zamjeriti na strogoći. Društveni život biće buran, ali i zamoran. Možda vam neće odgovarati društvo u kojem ćete se zateći ili mjesto na kojem ćete se zabavljati.

Lav

Obnovićete neka poznanstva, posjećivati razna mjesta i dobro se zabavljati. Većina poslovnih briga polako će nestajati, a vi postajati sve odgovorniji i ispunjavati obećanja. Ukućani će vas pohvaliti da mnogo pridonosite miru u kući. Dovršite započete poslove, makar zbog toga morali odgoditi dogovore s prijateljima.

Djevica

Ako ste nezadovoljni partnerovim ponašanjem, ne provocirajte ga nego mu to dajte do znanja na miran način. Ako se odlučite na ozbiljan razgovor, neka to bude negdje gdje ćete biti sami. Kako sati budu odmicali, u vama će biti sve više mira i vedrine. Već sutra ćete zaboraviti na mrzovolju ili nečije postupke koji su vas uvrijedili.

Vaga

Ne dopustite da vam tuđe primjedbe naruše samopouzdanje. Strpljenje i predani rad na kraju će vam donijeti željeno priznanje. Posvetite se stvarima u kojima će vaša kreativnost i šarm doći do izražaja. To može biti i uređenje vašeg doma, ali i zavođenje osobe koja vam se sviđa. Imaćete uspjeha u svemu čega se primite.

Škorpija

Iskažite otvorenost u emocijama. Iako će vaša ljubavna situacija prolaziti kroz velike promjene, u svemu tome naći ćete svoje pravo mjesto. Neki će biti osjetljivi, ali i intuitivni, što će vam koristiti u ispravnom procjenjivanju ljudskih karaktera. Bliskom radnom kolegi stalo je da vas zaštiti od ogovaranja i djelovanja iza vaših leđa.

Strijelac

Smetaće vam formalni razgovori ili nečiji problemi koje ćete smatrati preuveličanima. Najdraži će vam biti trenuci samoće u kojima ćete se prepustiti razmišljanju i bavljenju omiljenim aktivnostima. U napetim situacijama očuvajte prisebnost i ne govorite baš sve što vam padne na pamet. Nekom biste se mogli zamjeriti.

Jarac

Žudjećete za nekoliko dana odmora, promjenom okoline i priželjkivati više sna. Porast obaveza neće vam dopustiti da se posvetite dragim ljudima i omiljenim aktivnostima. Smatraćete da prijatelj ne cijeni dovoljno trud koji ste uložili u želji da mu pomognete riješiti problem. Ali, možda ste cijelu situaciju pogrešno shvatili.

Vodolija

Prihvaćaćete pozive na kafu i rado se odazivati društvenim događanjima. Ono što se vama događa biće manje bitno od zbivanja u životu vaših prijatelja ili partnera. Vaša nesebičnost činiće vas dragom i zanimljivom osobom. Korisne informacije doznaćete prateći oglase i razgovarajući s ljudima. Neko vam u nečemu iskreno pomaže.

Ribe

Trošićete energiju na rješavanje nesuglasica s kolegama. Nemojte biti drski prema šefovima, radije prešutite. Pazite da svojim nastupom ne ugrozite bitne odnose. Dobar lijek protiv prolaznog neraspoloženja biće pažnja koju ćete posvetiti sebi. Razveselite se nečim lijepim i ugodnim, makar bila u pitanju masaža ili posjeta frizeru.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-16-09-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])