Numerologija: Izračunajte šta vas čeka do kraja godine

Objavljeno: 14. 9. 2014 u 16:58h

Ako se astrologija smatra pouzdanijim načinom predviđanja budućnosti, numerologija takođe može biti od pomoći ukoliko želite da saznate šta vas očekuje u narednom periodu.

brojevi

Predstavljamo vam metodu čuvenog indijskog numerologa Hariša Joharija, koju je predstavio u svojoj knjizi “Numerologija sa tantrom, ajurvedom i astrologijom”, naglašavajući činjenicu da numerologija nije zatvorena disciplina: dobar numerolog mora poznavati i vještine poput astrologije, gledanja u dlan, grafologije i tumačenja fizionomije radi boljega uvida u obrasce ponašanja neke osobe.

Slijedi objašnjenje proračuna godišnjeg predviđanja.

Na komad papira pribilježite sljedeće podatke:
• mjesec rođenja
• datum rođenja
• dvije posljednje cifre tražene godine
• broj dana u nedjelji na koji pada vaš rođendan te godine

Primjer: Ako osoba rođena 25. jula 1982. godine želi da otkrije šta je očekuje 2014. godine, saznaće to na sljedeći način:

mjesec rođenja = 7
datum rođenja = 25
godina predviđanja = 14

U 2014. godini 25. jul pada u petak koji predstavlja broj 6 (nedjelja je 1, ponedjeljak 2, utorak 3, srijeda 4, četvrtak 5, petak 6, subota 7)
7 + 25 + 14 + 6 = 52 = 7

Dakle 7 je broj koji će obilježiti ovu godinu za osobu koja je rođena 25. jula 1982. godine.

Godina broj 1 (vladar Sunce):

Kako je broj 1 dominantan i označava početak, i godina koju obilježava biće upravo takva. U tom razdoblju smanjiće se poteškoće i problemi koji postoje godinama. Osoba će osjećati da ima sreće i pomagaće joj mnogi ljudi, posebno nadređeni i moćnici.

U ovoj godini može očekivati sljedeće:

• osjećaće se zdravijim i duševno i fizički i krenuće putem napretka
• postići će poslovni uspjeh ako se dobro organizuje i isplanira poteze
• iskusiće važnu promjenu u životu: sve promjene će biti nabolje
u odnosu na sadašnju situaciju
• susretaće nove ljude koji će joj biti od pomoći u budućnosti
• oslobodiće se straha i zabrinutosti
• marljivo će raditi, ali s manje stresa
• postići će ugled i slavu

Ova godina dobra je za čitanje, pisanje, učestvovanje na takmičenjima, preduzimanje finansijskih poduhvata, kupovanje automobila… Ako je osoba pisac, muzičar ili slikar, ova će godina biti značajna za novi napredak u karijeri…

Izvor: Dnevno.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/numerologija-izracunajte-sta-vas-ceka-do-kraja-godine/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])