Dnevni horoskop za 04.09.2014.

Objavljeno: 4. 9. 2014 u 09:09h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop 2

Ovan

Ne bi vam štetilo više opuštanja ili ležerniji pristup svakodnevnici. Bez obzira na zaduženja, moraćete pronaći vrijeme i način kako da se rasteretite od poslovnih ili porodičnih obaveza. Prikupite što više energije i donesite valjane odluke, jer će vas dinamika događanja odvesti u nove situacije u kojima neće biti mjesta premišljanju.

Bik

Uživaćete u razgovorima s prijateljima, šetnji gradom, razgledavanju izloga i kupovini. Vaši umjetnički i kreativni potencijali biće u usponu. Filmsko, muzičko i pismeno stvaralaštvo donijeće odlične rezultate. Mnogo ćete pisati, sudjelovati na sastancima i iznositi svoje prijedloge. Mogao bi vas kontaktirati prijatelj iz inostranstva.

Blizanci

Privatne preduzetnike očekuju problemi s finansijskom inspekcijom ili zakonske teškoće. Sredite poslovne knjige i provjerite sve ugovore. Ne ulazite u kredite i dugove! Činiće vam se da vaše srce ne kuca za ljubav nim istim žarom. Iako nećete ništa govoriti, partner će to osjetiti. Mnogo će pročitati iz vašeg izraza lica, ali i ponašanja.

Rak

Bićete komunikativni, susretljivi i spremni za nova poznanstva. Bezbrižnost i ležeran pristup osiguravaju vam poslovni uspjeh, ali biće pojedinaca koji će vas otvoreno kritikovati. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna pa nemojte pridavati posebni značaj partnerovim postupcima. Ako tražite bolji ili novi posao, napori će biti okrunjeni uspjehom.

Lav

Mnogo toga biće vam nejasno i zbrkano. Ako se tome pridoda ulazak novih osoba na vaše radno mjesto, možda inspekcije, kontrole ili novog, neiskusnog kolege, znajte da ćete se možda morati uhvatiti u koštac s dodatnim poslovima. Neki će obavljati preglede kod doktora ili se odlučiti za uljepšavanje kod frizera.

Djevica

Privlačićete pažnju osoba suprotnog pola, ali rijetko ćete ići dalje od flerta. Neko bi vam mogao otkriti šta osjeća prema vama, a ako je to osoba koja se i vama sviđa, nova je veza na pomolu. Dani su pogodni za sklapanje novih poslova, pojavljivanje u javnosti, saradnju s medijima ili obrazovnim institucijama.

Vaga

Razgovor u porodičnom krugu koji će početi u veselom tonu, mogao bi prerasti u raspravu. Ako smatrate da finansijska situacija zahtijeva povećani oprez, obavite porodični razgovor na tu temu. Zajedničkim snagama lakše ćete riješiti problem. Nemojte živjeti i ponašati se u neskladu s vlastitim željama, jer ćete se osjećati nezadovoljno.

Škorpija

Doznaćete neke činjenice koje želite čuti već duže vrijeme. To će otvoriti prostor za nove ideje koje do sada niste znali smjestiti na pravo mjesto. Moraćete priskočiti u pomoć osobama iz rodbinskog okruženja, ali vam neće biti žao. Ljubavna zbivanja biće dinamična i uzbudljiva. Uživaćete u nečijem šarmantnom udvaranju.

Strijelac

Izmirićete dug, a mogao bi pristići i novac koji vam kasni. Bićete vrlo preduzetni i to najviše u svom domu. Popravke oštećenih predmeta, drugačiji rspored namještaja ili akcija velikog čišćenja će vas veseliti. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu se okončati dogovorom za sledeći susret.

Jarac

U vama će bujati inspiracija i kreativni impulsi. Dan je pogodan za umjetnost, posebno za pisanje i sve vrste kontakata. Ako trebate obaviti neke do sada odlagane i vama mrske obaveze, učinite to danas. Uspjećete se nametnuti šarmom i rječitošću. Svojim humorom izmamićete osmijeh na lice i najozbiljnijim osobama.

Vodolija

Očekuje vas pogoršanje odnosa sa saradnicima. Neki će se planovi i akcije kovati iza vaših leđa, a neke će vam stvari biti prešućene. Suprotstavićete se onima koji vam potkopavaju ugled, što će vam donijeti simpatije okoline. Osjećaćete potrebu da uvedete reda u ljubavne vode pa će se partneru činiti da je doveden pred svršen čin.

Ribe

Za svoj uspjeh dugo i vrijedno ste radili i zavrijedili ste šta dobijate. Ali zbog toga ne trebate spavati na lovorikama, jer konkurencija nikada ne miruje. Odvojite vrijeme za sebe i bliske osobe. Možda vas iznenadna posjeta starog prijatelja i prisjećanje na prošle dane potaknu na nostalgiju za dobrim vremenima.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-04-09-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])