Dnevni horoskop za 02.09.2014.

Objavljeno: 2. 9. 2014 u 09:13h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Dan je pogodan za putovanja, obavljanje honorarnih poslova ili za profesionalno usavršavanje. Ako planirate promijeniti radno mjesto ili ste nezaposleni, koristiće vam poznavanje stranih jezika ili rada na računaru. Ljubavna se situacija popravlja. Nesporazume s partnerom uspješno ćete riješiti i shvatiti da vas druga strana voli.

Bik

Nećete imati strpljenja za ljude i njihove probleme. Iritiraće vas pojedinci koji će vas zamarati površnim razgovorima. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, u kojem ćete se najbolje odmoriti i obnoviti energiju. Opterećivaće vas zdravstveno stanje starijeg člana bliže rodbine ili nečiji novčani problemi.

Blizanci

Manje slušajte šta vam partner govori, a više pratite njegova djela. Ako očuvate u svojoj vezi nježnost i bliskost, neće vam moći naštetiti vanjski uticaji. Neaktivan način života biće izvor razdražljivosti pa je krajnje vrijeme da se pokrenete i učinite nešto za sebe. Za početak, odmaknite se od ljudi s kojima nemate mnogo dodirnih točaka.

Rak

Mogli biste istovremeno raditi dva ili više poslova, što će biti uspješno, ali i prilično stresno. Mnogo toga će zavisiti od vašeg bračnog partnera ili kolege, koji će na neki način biti pokretač svega. Imajte više povjerenja u sebe. Ako ste u vezi s osobom s kojom sarađujete, povucite granicu između posla i privatnog života.

Lav

Buđenje novih emocija biće aktuelno ne samo za slobodne, nego i za one u vezi ili braku. Pogledi koje ćete izmjenjivati s osobom koja vam se sviđa, unijeće mnogo uzbuđenja u vašu svakodnevnicu. Neki će preko prijatelja upoznati osobu koja će im se sve više sviđati. Dan je dobar za zabavu, druženja, sport i hobije.

Djevica

Ne gubite nerve na nebitne stvari. Trud i energija koje ulažete u poslove urodiće rezultatima pa nerviranju nema mjesta. Ako već ne možete uticati na brzinu i slijed zbivanja, zato imate uticaja na donošenje odluka. Očekuju vas povećani troškovi vezani uz kuću. Posvetite se porodici i domu, razvijajte čvršće odnose s djecom.

Vaga

Provedite dan s prijateljima, osobom koju volite ili članovima porodice s kojima se dobro slažete. Ako vam gosti pokucaju na vrata, nećete ostati razočarani. Njihovo društvo još će više pridonijeti vašem dobrom raspoloženju. Mogli biste čuti vijesti iz inostranstva ili će vam telefonski razgovor s prijateljem pomoći da riješite ljubavne nedoumice.

Škorpija

Pronaći ćete način kako riješiti novčane probleme ili pokriti minus na računu. Izvjestan je priliv novca, bilo u vidu zajma ili honorarnog posla. Poslušajte intuiciju, kada je ljubav u pitanju. Nemojte toliko razmišljati nego se jednostavno prepustite emocijama. Ako je vaša veza u krizi, borite se kako biste vratili partnerovo povjerenje.

Strijelac

Dan je povoljan za ostvarivanje planova poslovne ili ljubavne prirode. Stoga, ako ste zaljubljeni, vrijeme je da malo otvorenije pokažete šta osjećate prema dotičnoj osobi. Ako budete bili pasivni, nećete znati na čemu ste. Vodite više računa o tome šta kome govorite. Vaše bi riječi mogle biti pogrešno shvaćene, naročito u krugu žena.

Jarac

Posvetite se sebi i radite sve ono što vam čini zadovoljstvo. Ne podliježite sjeti, jer su takva stanja prolazna i samo su odraz vašeg nakupljenog umora i stresa. Ako se nađete u većem društvu, ne budite previše nametljivi i provokativni.

Vodolija

Imaćete mnogo energije, a ambicije će vam biti u porastu. Više ćete se truditi na poslu i iskazivati svoju stručnost. Iako vas prate povremene krize, sve uspješnije ćete komunicirati s okolinom i vedrije gledati na budućnost. Bolje ćete i mirnije spavati, samo će oni koji su osjetljivi na promjene vremena biti malo uznemireni.

Ribe

Radićete više nego inače i pri tome ćete se brže umarati i nervirati. Ljutiće vas tuđe greške i neozbiljnost. Čuvajte se olakog i brzopletog shvatanja stvari. Iako ćete poželjeti da nešto učinite na brzinu, ipak malo usporite. Mlađe bi Ribe neodgovornim ponašanjem mogle naljutiti svoje roditelje, partnera ili saradnike.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-02-09-2014/||claudebot