Dnevni horoskop za 31.08.2014.

Objavljeno: 31. 8. 2014 u 10:59h

Ovan

Ne baš sjajni finansijski izgledi postaće još gori, ako vlastitom disciplinom ne spriječite trošenje. Mogli biste se naći u nevolji, ako kažete ono što zaista mislite. Ovo se posebno odnosi na Ovnove koji su u svađi s partnerom – druga će vas strana optužiti da ste tvrdoglavi. Bićete ljuti na osobu koja vam duguje novac.

horoskop

Bik

Raspoloženje će vam se često mijenjati. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Što god radili, ne slušajte tuđe savjete, jer će vas pokolebati. Pouzdajte se u intuiciju i slijedite svoje želje. Zaboravite na kućne obaveze, isključite mobilni telefon i priuštite sebi odmor.

Blizanci

Odgodite obavljanje neugodnih obaveza i priuštite sebi dan odmora. Najugodnije ćete se osjećati u samoći ili u društvu odabranih. O odlukama koje se tiču cijele porodice nastojte popričati sa svim članovima porodice. Vijesti koje ćete primiti tokom popodneva poboljšaće vam raspoloženje. Možda će se raditi o ljubavnoj SMS poruci.

Rak

Situacije koje su bile nejasne sada su razjašnjene, a odluke koje vam je bilo teško donijeti sada će se nametnuti same od sebe. Stvari će se odvijati u laganom ritmu, a promjene, bude li ih bilo, biće postupne i jedva primjetne. Moguće je da će vam se činiti kako u nekom pogledu sazrijevate ili da vaši stavovi poprimaju konkretnije oblike.

Lav

Nemojte odustati od onoga što ste naumili da raščistite s partnerom. Utisak da vaš odnos malo nazaduje je tačan. Zato trebate i nešto preduzeti, jer se stvari neće riješiti same od sebe. Na zdravlje pripazite, jer ćete biti skloni iscrpljenosti i stresu. Razonodite se šetnjom, druženjima ili čitanjem omiljenog štiva.

Djevica

Pred vama je ugodan dan za druženja i nova poznanstva. S okolinom ćete komunicirati bez teškoća, uz mnogo duha i humora, a na nekoga ćete ostaviti odličan utisak. Mnogo ćete vremena provoditi potpuno opušteni, uz muziku ili neku drugu razonodu. Ako planirate večernji izlazak ili zabavu, upoznaćete zanimljivu osobu.

Vaga

Okolnosti će se prilagođavati vama, a vi ćete samo trebati uvidjeti da vam se otvaraju novi putevi. Ako imate nesređen ili prazan ljubavni život, imaćete dobrih prilika da sve uredite po svom ukusu. Moguća su čak i vrlo lijepa iskustva koje ćete dugo pamtiti. Energije ćete imati više, a i prijatelji će vas češće tražiti.

Škorpija

Neiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o dalekoj budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će roditelji iskoristiti svoju upornost kako bi izašli na kraj s hirovima svojih tinejdžera. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

Strijelac

Moguće su ljubavne tajne, intrige ili bezrazložna sumnjičavost koje će unijeti prolaznu zbrku i neslaganje u vašu ljubavnu zajednicu. Ne širite glasine o prijateljima, naročito ako one nisu u skladu s pravim stanjem stvari. Osjetićete potrebu za samoćom i odmorom, ali već sutra naglo ćete se probuditi i postati druželjubivi.

Jarac

Presudnu ulogu u sklapanju prijateljstva ili ljubavne veze imaće intelektualno prožimanje i slični uzajamni interesi. Izvjesno je prolazno emotivno odstojanje, ali bez veće štete po vaš odnos. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osiguraće samcima nove ljubavne prilike. Dan je odličan za zabavu, izlaske i druženja.

Vodolija

Ako ste pozvani kod rodbine na ručak, dajte sve od sebe da on protekne u skladnoj atmosferi. Ako imate nerazjašnjene probleme s njima, bolje ih raspravite nekom drugom prilikom, samo ne danas. Izvjesna je veća potrošnja vezana za članove porodice ili stambene troškove. Nekome u porodici ćete spočitvati da je rastrošan.

Ribe

Otiđite negdje gdje možete udahnuti vazduh punim plućima. Nastojte provesti dan što zdravije i kvalitetnije, uživajući u mirisima prirode. Druženja, telefonski razgovori, putovanja i posjete rodbine obilježiće ovaj vikend. Prijatelji iz inostranstva mogli bi vam najaviti posjetu, što će vas jako razveseliti, a pozvaće vas da i vi njih posjetite.

Izvor: Minimagazin

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-31-08-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])