Dnevni horoskop za 23.08.2014.

Objavljeno: 23. 8. 2014 u 09:08h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Obavite telefonske razgovore s osobama koje ste zanemarili, a koje često misle na vas. S lakoćom ćete osvajati simpatije ukućana, ali i komšija. Pozivaće vas na kafe i prepričavati vam najnovije tračeve. Opušteno ćete čavrljati sa svakim koga sretnete. Neki će se naći na novom ljubavnom početku s novom osobom.

Bik

Izvjesne su teškoće u ostvarenju bliskosti ili skladne komunikacije s ukućanima. Izbjegavaćete odgovornost i dolaziti u kontakt s ljudima koji nisu bliski vašem načinu razmišljanja. Nastojte se što više kretati, posebno ako mnogo vremena provedite za računarom. Sjetićete se nekoga koga dugo niste vidjeli.

Blizanci

Moguće su sitne neprilike, ali koje vam neće ozbiljnije narušiti planove. Ako negdje ipak zapne, ne gubite živce, jer tek onda nećete ništa uraditi. Željni ste promjena pa ćete se odlično provesti odlučite li negdje otputovati. Ako vas pozovu večeras u društvo, svakako prihvatite. Lijepo ćete se zabaviti.

Rak

Vrijeme je da raščistite s ljubavnom prošlošću i krenete dalje. Previše energije trošite na nekog ko to možda ne zavređuje. Starija osoba iz porodičnog okruženja mogla bi se ispriječiti na putu ostvarenja vašeg plana. Ako malo popustite i dopustite joj da sudjeluje u onome što ste naumili, poći će vam za rukom da je odobrovoljite.

Lav

Privlačićete, kao magnet, svakog koga sretnete. Mnogi će imati potrebu da s vama podijele svoje životne priče, jer znate saslušati i dati iskren savjet. Uprkos sumnjama koje vas muče, ljubavna veza napreduje. Opustite se i više uživajte. Imate prevelika očekivanja od partnera, a to drugoj strani smeta i guši je.

Djevica

Sudjelovaćete u problemima koji postoje između vaših roditelja, a zbivanja vezana za partnera ili dijete zahtijevaće vašu prisutnost i odricanje. Primijetićete i sami da, ako niste naspavani i odmorni, ne možete funkcionisati. Zato, ako nemate većih obaveza, ništa vas ne sprečava da dan provedete na način koji vama najviše odgovara.

Vaga

Pridavaćete mnogo više pažnje svojim postupcima i trudićete se da partneru u svemu udovoljite. Ako ste tek ušli u vezu, nemojte se iznenaditi ako vam simpatija ne uzvrati istom mjerom. Budite strpljivi i nemojte previše očekivati od druge strane, posebno ako se radi o nekom ko je prirodno introvertan.

Škorpija

Posvetite više pažnje porodici. Ako imate neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, bez svađe. Mogli biste se na neko vrijeme udaljiti od pojedinaca iz porodičnog okruženja, a sve zbog toga što nije po vašem. Ako danas radite, možda nećete biti zadovoljni načinom na koji se šef ophodi prema vama.

Strijelac

Najviše zadovoljstva pronalazićete u komunikaciji s bližnjima. U ljubavi će doći do izražaja vaša spontanost. Komunikacija s partnerom biće dobra pa ćete se početi više povjeravati jedno drugom. Slobodno vrijeme iskoristićete za kućne popravke, adaptaciju životnog prostora, kupovinu novog namještaja i slično.

Jarac

Uspostavite kvalitetnu komunikaciju s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Ne dopustite da vas obeshrabri nečiji stav ili mišljenje vezano za vaš ljubavni život. Bitno je samo ono što vi osjećate. Više vježbanja umanjilo bi tegobe s kičmom i stopalima.

Vodolija

Trebaće vam više vremena za lične potrebe. Opterećenost tuđim brigama i problemima ispunjavaće vas nemirom, ali teško ćete izbjeći susrete s napornim pojedincima. Ne gomilajte ljubavno nezadovoljstvo u sebi nego upozorite partnera na nedostatke, ali nemojte da to zvuči previše kritično.

Ribe

Štedite energiju i bavite se samo onim što vas veseli. Slobodno vrijeme posvetite nekoj od sportskih aktivnosti, jer će kretanje biti najbolja preventiva protiv psihičkog umora. Postojeće ljubavne veze pokazaće se stabilnima, što se za odnose s rodbinom ne bi moglo reći. S njima biste se čak mogli i posvađati.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-23-08-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])