Dnevni horoskop za 21.08.2014.

Objavljeno: 21. 8. 2014 u 09:08h

Ovan

Zatrpani ste obavezama i suočeni s prekratkim rokovima. Sarađivaćete s ljudima neugodne naravi ili udovoljavati šefu protiv svoje volje. Ne dopustite da vas isprovocira nastup nepažljivog kolege. Dom vam pruža dodatan izvor stresa. Vjerovatni su radovi ili posjeta, vama ne baš dragog, gosta.

horoskop

Bik

U pregovorima ćete pokazati više inicijative nego obično. U poslovima koji su vezani uz komunikacije i pisanje, pronaći ćete zadovoljstvo i u njima biti uspješni. Novac će stizati na vrijeme, a mogući su i iznenadni dobici. Zauzeti će poboljšati odnos s partnerom, a nije isključena ni mogućnost trudnoće pripadnica ovog znaka

Blizanci

Ako namjeravate nešto kupiti ili prodati ili posredujete pri tome, pravo je vrijeme da dovršite taj posao. Situacija na planu komunikacija takođe je povoljna pa su međuljudski odnosi na radnom mjestu dobri i tu neće biti prepreka kvalitetnom poslovanju. Ljubavna situacija razvija se u vašu koristi i zato nemojte kopati po partnerovoj prošlosti.

Rak

Postavićete sebi visoke ciljeve i istinski se truditi da ih dosegnete. Saradnja s uticajnim i moćnim osobama biće važna za vaše daljnje napredovanje. Uz dobru organizaciju aktivnosti, stići ćete više nego što ste planirali. Novo poznanstvo istovremeno će vas privlačiti i odbijati, ali niste daleko od ulaska u vezu.

Lav

U teškim trenucima nedostajaće vam pravi prijatelji, ali zato će vam ukućani pružati podršku i razumijevanje. Vaše loše i natmureno raspoloženje odraziće se na vaš organizam. Mogli biste osjećati umor ili patiti od glavobolje. U slučaju da vas obuzmu crne misli, eliminišite im vježbanjem, šetnjom ili pozovite prijatelje.

Djevica

Drugi će vam pomagati u postizanju unutrašnjeg skladađ. Prijatelji će biti objektivniji i vidjeće sve ono što vama promiče. Poslušajte ih i uvažite njihovo mišljenje! Postavljajte sebi stvarne, dostižne ciljeve i ostvarujte ih korak po korak. Neki od vas će odjednom progledati i zaljubiti se u osobu koja vam je bila prijatelj.

Vaga

Ako vam drugi idu na živce ili smatrate da vas ne razumiju, preispitajte vlastite postupke – možda u nečemu griješite. Naći ćete se u nedoumici, naginjati brzopletim odlukama ili se razočarati u karakter nekih ljudi. Kao osjetljivo područje nametnuće se odnos s pretpostavljenim osobama. Vrijeme je da opravdate njihovo povjerenje!

Škorpija

U pozitivnom ste razdoblju koje vam može ponuditi pregršt prilika za napredak na svim životnim poljima. Vama preostaje da budete aktivni i preduzimate potrebne korake. Moguća je dobra prilika za zaradu, a tu će biti presudna protekcija ženske osobe. Ljubavni život donosi mnogo razloga za veselje. Neko vam se udvara.

Strijelac

Proširite vidike i usvojite nova znanja. Slobodne trenutke nastojte provesti što kvalitetnije i izbjegavajte ljude koji vas iscrpljuju. Nepotrebno ćete gubiti energiju i živce na sitnicama, pokušavajući nekome nešto objasniti ili navesti vodu na svoj mlin. Budući da će vam glava biti prepuna misli, naveče ćete teže zaspati.

Jarac

Moguće je pogoršanje odnosa s osobama iz privatnog i profesionalnog okruženja. Ako se suočite sa zastojima, oni će biti poticaj da budete još produktivniji. Potrudite se da raščistite bračne nejasnoće, ne očekujte da će se stvari srediti same od sebe. Više ćete se posvetiti svom izgledu i kretati na popularnim mjestima.

Vodolija

Danas vam slijede promjene na profesionalnom ili čak privatnom planu. Moguće je da je u pitanju nova poslovna mogućnost. Vjerovatno upoznajete nekog ko vam u potpunosti mijenja život. Ovaj dan je ispunjen dobrom srećom i novim počecima. Budite opušteni i njegujte optimizam.

Ribe

Uslijediće burna zbivanja na emotivnom planu s povoljnim raspletom! Usput možda izgubite i ponešto živaca, ali vrijediće toga. Mnogi bi baš danas mogli započeti s novom ljubavnom vezom. Ako se bavite javnim ili kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe, jer možete ostvariti lijepe rezultate.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-21-08-2014/||claudebot