Dnevni horoskop za 07.08.2014.

Objavljeno: 7. 8. 2014 u 09:39h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskopski znaci

Ovan

Ostvarićete svoje planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bićete srećne ruke u novčanim ulaganjima i poslovnim poduhvatima. Nadogradite znanje kroz dopunski kurs ili neki drugi vid učenja, jer će vam to pomoći u daljnjem radu. Vaša ljubav će procvjetati, a česti telefonski pozivi pokazati koliko nedostajete simpatiji.

Bik

Iscrpljivaće vas društvene obaveze ili blizina pojedinih ljudi. Nećete se moći opustiti. Zamišljeno ćete klimati glavom u znak odobravanja, a misli će vam biti negdje drugdje. Budite oprezni s novcem, informacijama i tuđim tajnama. Premalo računa vodite o troškovima i polagano gubite uvid s koliko novca raspolažete.

Blizanci

Mogli bi vas nervirati kontakti s pojedincima koji vas ne razumiju. Vaš rad je sve više izložen sudu šire okoline. Dovoljno ste snažni da i pored problema vjerujete u bolju budućnost – uprkos povećanim pritiscima, pozitivni su pomaci neminovni. Pronađite vrijeme za nježnost i romantiku, jer vas posao previše odvlači od porodice.

Rak

Vrijedno ćete raditi. Kadrovski problemi mogu produžiti radno vrijeme bez obzira na položaj ili vrstu posla koji obavljate. Svi potencijali biće usmjereni na rješavanje gomile svakodnevnih zadataka. Omiljena tema slobodnih, mlađih i onih koji se tako osjećaju biće njihova ljubavna situacija i srećan razvoj događaja na tom planu.

Lav

Ljubavnim zbivanjima kumovaće snažna fizička privlačnost, a granica između stvarnosti i mašte biće tanka. Mogli biste razmijeniti telefonske brojeve s osobom koja vam se sviđa. Finansijske i profesionalne promjene odvijaju se uporedo s vašim unutrašnjim promjenama, radom na sebi. Izvucite najviše iz trenutne situacije.

Djevica

Planovi bi se mogli odvijati drugačije od zamišljenoga. Vodite više računa o bližnjima, posebno starijim članovima rodbine. Budite oprezni u saobraćaju, a u komunikaciji s drugima nastojte zadržati prijateljski nastup, čak i onda kad vas neka osoba iritira. Ne dajte se isprovocirati!

Vaga

Osjetićete nalet pozitivne energije. Zanimljivi razgovori, susreti i kafe u gradu obilježiće dobar dio dana. Tragaćete za intelektualnim poticajima, društvom zanimljivih sagovornika i osobama od kojih imate šta naučiti. U ljubavi igrate na sve ili ništa, idete do kraja po cijenu razočarenja. Valjalo bi da budete malo više taktični.

Škorpija

Razmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili uređenja doma. Željećete da kućno okruženje bude ugodno i udobno. Ako krećete u kupovinu, poći će vam za rukom da pronađete kvalitetne proizvode po znatno nižim cijenama. Neki će dobiti poklon od partnera ili prijatelja. Ne obećavajte ništa drugima samo kako biste ih se na brzinu riješili.

Strijelac

Iako nećete mnogo vremena provoditi kod kuće, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. Djelovaćete pod naletom optimizma kojim ćete osvajati okolinu. Šarm će biti faktor uspjeha u svim današnjim aktivnostima. Ako niste dovoljno sigurni u sebe, prvi korak u ljubavnoj priči prepustite drugoj strani.

Jarac

Priuštite sebi trenutke izležavanja i potpunog odmora. Nemojte stalno misliti na posao. Čitajte omiljeno štivo, slušajte muziku i posvetite se porodici. Slobodni bi se mogli zaljubiti, ali nećete znati kako započeti vezu. Ako pričekate još malo, situacija će se posložiti sama od sebe. Nemojte sputavati poriv za romantikom – prepustite se.

Vodolija

Usmjerenost na poslovni život praćena pozitivnom planetarnom energijom obećava uspjeh. Mogli biste primiti izvjesni novčani iznos koji dolazi od članova porodice, bilo da ste u zajedničkom poslu ili ste tek nekim dijelom imali međusobnih obaveza. Ako ste se nedavno zaljubili, uživate u svakom danu, preporođeni porobuđenim emocijama.

Ribe

Briga za posao i zarađivanje biće vaša glavna preokupacija. Organizujte se i ne ostavljate poslove za neke bolje dane, jer će vam rokovi biti pretijesni, a vremena je premalo. Nemojte na brzinu rješavati ljubavnu situaciju, jer ćete se još više zapetljati. Osjetljivi ste i ranjivi pa nećete razumjeti šta vam partner pokušava reći.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-07-08-2014/||claudebot