Dnevni horoskop za 06.08.2014.

Objavljeno: 6. 8. 2014 u 09:10h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

Mesecni-horoskop

Ovan

Na intimnom planu ćete biti zadovoljni. Iako će vam u odnosu nedostajati one prave strasti, zadovoljiće vas uspješna komunikacija i lako postizanje kompromisa oko zahtjevnih bračnih pitanja. Neko će željeti da se vidi s vama, a predosjećaj da će vas ta osoba gnjaviti, neće biti daleko od istine. Opreznije raspolažite novcem!

Bik

Bićete sami sebi najvažniji, a takav pristup otvoriće vam vrata uspjeha. Snaga intelekta biće ključna u ostvarivanju ciljeva. Znaćete kako se postaviti, što će vam osigurati simpatije i naklonost bližnjih. Argumentima ćete slamati otpor drugih. Društveni život donosi vam više razloga za sreću od zatvaranja u svijet nedodirljivosti.

Blizanci

Moglo bi vas rastužiti partnerovo nerazumijevanje, ali pokušajte mu oprostiti. Nemojte dopustiti da vas proguta depresivnost i loša raspoloženja. Provodite vrijeme u mirnom okruženju, jer će vas živost i buka ometati. Bude li vam potrebno mira i odmora, ne libite se to drugima dati otvoreno do znanja.

Rak

Moraćete se snalaziti na razne načine kako biste podmirili troškove ili zadovoljili materijalne prohtjeve bližnjih. Posuđivanje, zajmovi ili ulaganja zahtijevaće više napora. Okolina neće imati razumijevanja za vaše teškoće. Povlačićete se u sebe i nerado s drugima dijeliti unutrašnja previranja. Više pazite na prehranu, odreknite se večere.

Lav

Snaga volje i motivacija nezaustavljivo će vas gurati prema poslovnim i ljubavnim vrhuncima. Pred vama je razdoblje idealno za veliko čišćenje života. Sve što preduzmete polučiće dobre rezultate, stoga se usmjerite na ostvarivanje najvažnijih ciljeva. Uloženi trud višestruko će se isplatiti. Čuvajte zdravlje, energetski slabo stojite.

Djevica

Neće vam polaziti za rukom da izaeđete na kraj s obavezama i odgovornostima koje porodica sa sobom nosi. Odnosi sa starijim članovima rodbine i roditeljima biće problematični. Nemojte pogoršavati situaciju insistiranjem na svojim pravima. Moguća je veća iscrpljenost radnim aktivnostima pa će vam popodnevni odmor goditi.

Vaga

Planete vas usmjeravaju prema pitanjima vezanim uz zajmove, novac drugih i finansijske planove. Intuicija će vam biti istaknuta, izvrsno ćete procjenjivati ljude pa ćete donositi prave odluke. Novi ljubavni počeci odvijaće se usporeno, uz otežavajuće okolnosti. Istaknuta je mogućnost veza u kojima će biti prisutna razlika u iskustvu ili statusu.

Škorpija

Radićete na važnim poslovima i u njih uložiti mnogo nerava i vremena. Prednost je na vašoj strani, ali imajte na umu da bi se, zbog nekvalitetnog rada drugih osoba, mogle pojaviti teškoće na koje nećete moći uticati. Ljubavni počeci odvijaće se u staromodnom štihu, pa će udvaranje i druženje prethoditi fizičkom kontaktu.

Strijelac

Nemate jednoglasnu podršku okoline, zato pomno birajte s kim ćete u poslovnu suradnju. Ipak, ovo je vrijeme kada ćete iskristalizovati neke površne odnose i ispraviti greške u poslovanju, a određenim akcijama ćete priskrbiti sebi čak i popularnost. Takmičarski duh mogao bi vas približiti vježbanju, sportu ili hobijima.

Jarac

Na trenutke biće vam dosta svega. Pustićete telefon da zvoni, postati selektivniji prema ljudima i zasićeni površnim druženjima. Nećete imati nerava ili strpljenja ni za kućne poslove. Bićete rasijani, skloni zaboravljanju i gubljenju stvari, a svakodnevne aktivnosti obavljaćete preko volje. Popodne se odmorite i naspavajte.

Vodolija

Vaš rad i finansijska ulaganja donose konkretne plodove. Moguć je važan susret s moćnijim čovjekom koji će vas podržati. Češći večernji izlasci biće odličan lijek protiv negativnih psihičkih stanja. Ako ste u ljubavi još u pripremnom razdoblju, na vama je red da povučete presudan potez. Malo drskosti i direktnosti nije naodmet.

Ribe

Burno ćete reagovati na tuđe izjave i postupke. Previše pažnje polagaćete na to šta drugi misle o vama i ići ćete za tim da prvo zadovoljite njihove potrebe, a tek onda svoje. Moguće su promjene u ljubavnom odnosu. Partner bi mogao na nekoliko dana otputovati ili, zbog poslovnih obaveza, prorijediti zajedničke izlaske i susrete.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-06-08-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])